- Adım
- murat
- Cihazım
- Mi 8 :)
- Konular
- 1
Selamlar arkadaşlar. Miui MS 9.1.17 güncellemesi çıktı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son çıkan miui 10.2.2 kararlı versiyonundan daha mı iyidir deneyiminiz nasıl hocam ?Pil performansını artırmak için işlemcinin frekansını düşürmüşler sanki. Bazı animasyonlar çok ama çok az kasıyor gibi. Detaylı incelemedim henüz ama böyle bir izlenim verdi.
Birde Türkçe çeviri eksikleri var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
10.2.2 sürümü yüklemedim hocam. 1-2 gün kullanmam lazım yorum yapabilmek içinSon çıkan miui 10.2.2 kararlı versiyonundan daha mı iyidir deneyiminiz nasıl hocam ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumlarınızı bekliyoruz10.2.2 sürümü yüklemedim hocam. 1-2 gün kullanmam lazım yorum yapabilmek için![]()
Gps ile google otomatik güncelleme alakası ni çözemedim?GPS ile igili olarak en iyi çözüm google play den otomatik güncellemeleri kapatın mevcut güncellemeleri silin. Dün beylikdüzü bomonti beşiktaş tekrar beylikdüzü olan rotamda ara sokaklarda veya e5 te yan yollara atma vb problemler yaşamadım sonunda, bilginize arkadaşlar
Google maps kullanırken sapmalar çok fazlaydı bu şekilde giderildiGps ile google otomatik güncelleme alakası ni çözemedim?
MI 5s Global Beta 9.1.17
Google maps yani haritalar uygulamasının otomatik güncellemesinin kapatılması gerekiyorGoogle maps kullanırken sapmalar çok fazlaydı bu şekilde giderildi