Soru miui mix

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
son sürüm miuimix romu kurdum herşey çok güzel hızı stabilitesi fena deil. klasör açılırken yavaş ve takılyıor bug var sanırım bide 2 defa başıma geldi telefon arama sonrasında sonlandırıyorum aramayı o ekrand klıyor ne ana ekrana dönüyor ne bişey. bekleyince ekran kararıyor ama ne çift tıklama ne güç düğmesi ile açılyıor. uzun süre basıp telefonu kapatıp açmam gerekiyor. fde.ai , nfs injector, universal gms doze ve enable doze for gms magisk module kurulu magisk imde. ama aynı modülleri eu dada kullanıyordum hiç sorun yoktu. varmıdır başına gelen ?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Eunun modlu halı mix muhtemelen ondan kaynaklı euda yoksa ona dönmen daha doğru olur

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eunun modlu halı mix muhtemelen ondan kaynaklı euda yoksa ona dönmen daha doğru olur
eu dan daha batarya dostu geldi bana gerçekten beğendim. bu bug un çözümü olsaydı daha iyi olurdu. kullananda pek yok sanırım

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
son sürüm miuimix romu kurdum herşey çok güzel hızı stabilitesi fena deil. klasör açılırken yavaş ve takılyıor bug var sanırım bide 2 defa başıma geldi telefon arama sonrasında sonlandırıyorum aramayı o ekrand klıyor ne ana ekrana dönüyor ne bişey. bekleyince ekran kararıyor ama ne çift tıklama ne güç düğmesi ile açılyıor. uzun süre basıp telefonu kapatıp açmam gerekiyor. fde.ai , nfs injector, universal gms doze ve enable doze for gms magisk module kurulu magisk imde. ama aynı modülleri eu dada kullanıyordum hiç sorun yoktu. varmıdır başına gelen ?
Hocam Dalvik cache - cache wipe yapıp deneyin.

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
klasör açılırken takılma eu betada bayadır var
sistem başlatıcısını alpha sürüm kullanılıyor ondan heralde

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Klasör açılırken kasma sorunu Mi 9 SE'de de var blur efekti yüzünden kasıyor poco launcher kullanırsaınz sıkıntı olmaz.

Oyla:
Üst Alt