Rom Miui°Mint GaresEdition | 13.0.4 SJZIDXM

acerhizm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
15
Hocam öncelikle
Wipe bölümünden
Wipe dalvik & art cache
• Wipe meta data
• Wipe cache

Yaptıktan sonra cihaza yüklü romu kurun, dosyalar silinmez
Ardından cihazı recovery ile başlatın
Format data yapıp cihazı yeniden başlatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fbev1 ile kurun hocam diğerleri ile olmaz
Hocam doğrumu anladım cache data ve dalvik siliyorum sonrasında romu kuruyorum ondan sonra ne yapıyorum? Normal şekilde başlatıyorum herhalde başka birşey silmeden?

Format data yapınca cihazın sisteminide siliyor orangefox.

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Hocam doğrumu anladım cache data ve dalvik siliyorum sonrasında romu kuruyorum ondan sonra ne yapıyorum? Normal şekilde başlatıyorum herhalde başka birşey silmeden?

Format data yapınca cihazın sisteminide siliyor orangefox.
Hocam wipe dalvik cache yapın ardından romu kurun ve cihazı recovery yani orange fox ile başlatın sonrasında format data yapıp cihazı normal olarak başlatın

acerhizm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
15
Hocam wipe dalvik cache yapın ardından romu kurun ve cihazı recovery yani orange fox ile başlatın sonrasında format data yapıp cihazı normal olarak başlatın
Hocam sorun şu Orangefoxda format data yapınca direk sistem dahil siliyor..

Yanlış anladım galiba orangefox da bir tık farklıymış manage partitions dan data seçip oradan yapsam hard reset oluyor dediğiniz gibi onu yapmam daha iyi.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
bu romda şarj tüketimi çok fazla uygulamaları pil tasarrufuna alamıyoruz normal Endonezya romunu kuracağım bu sebepten dolayı bir fix dosyası mevcutsa paylaşabilir misiniz

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
bu romda şarj tüketimi çok fazla uygulamaları pil tasarrufuna alamıyoruz normal Endonezya romunu kuracağım bu sebepten dolayı bir fix dosyası mevcutsa paylaşabilir misiniz
Telegram gruplarında fix vardı diye hatırlıyorum bunun için... Ek olarak ben bu Roma magisk 25.2 indirip apkyi zip yaptım. orangefoxfan install diyerek kurdum ve mi yazısında kalıyorum nedendir hata mı yapıyorum

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
hiçbir magisk sürümünü kuramadım bootloop oluyor. direkt apk da flashladım zip olarakta flashladım kabul etmiyor

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Hocam sorun şu Orangefoxda format data yapınca direk sistem dahil siliyor..

Yanlış anladım galiba orangefox da bir tık farklıymış manage partitions dan data seçip oradan yapsam hard reset oluyor dediğiniz gibi onu yapmam daha iyi.
Hocam wipe data yaptığınız zaman hiçbir dosyanız silinmez. Cihazda bulunmuş olan miui rom dosyası cihazda kalır. Siz wipe data yaptıktan sonra cihazı yeniden başlatın ve indirmiş olduğunuz rom dosyasını indirilenler klasöründen bulup kurun. Ardından format data yapın ve telefon sıfırlansın. Böylece hem dosyalarınız silinmeden ekstra bir cihaza gerek duyup da romu telefona atmakla uğraşmadan romu kurmuş oldunuz hem de temiz bir roma sahip oldunuz. Umarım daha açıklayıcı anlatabilmişimdir :)

Telegram gruplarında fix vardı diye hatırlıyorum bunun için... Ek olarak ben bu Roma magisk 25.2 indirip apkyi zip yaptım. orangefoxfan install diyerek kurdum ve mi yazısında kalıyorum nedendir hata mı yapıyorum
Hocam cihaz açıldıktan sonra magisk yüklemenizi tavsiye ederim. Kurulum esnasında yüklemek sıkıntı yaratmış olabilir

hiçbir magisk sürümünü kuramadım bootloop oluyor. direkt apk da flashladım zip olarakta flashladım kabul etmiyor
Hocam fbev1 orange fox sürümü ile mi kurdunuz?

Hocam bende böyle bir sorun olmadı fakat pil sağlığınız ile de alakalı olabilir. Maalesef böyle bir modüle denk gelmedim.

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
New style about setting & enable battery optimize mint 13.0.4 (Surya & joyeuse)

#Flash Recovery .
Böyle bir paylaşım var telegram gruplarında dosyaları buraya akşama atarım şuan upload edemedim

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Bu arada sistem başladıktan sonra yada başlamadan önce nasıl denediysem bu Roma magisk 25.2 kuramadım. Format data yapıp sistem açıldığı gibi tekrar recoveryden 25.1 flashladim ve root oldu . Teşekkürler

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
hocam bulursanız atar mısınız sizden ricam

Üst Alt