Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
titanium candır abi ya. ben globe rom ile devam ediyorum. wifi kopması yaşamadım daha. ve şarj konusunda çok iyi miuipro ya göre.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
evet arkadaşlar ilacınız bende isteyen titanium backup yüklesin isteyen telefonda dahili gelen mixexplorer ile root/data/data dizininden istediği uygulamayı silsin. malum öğrenciyiz sınavlardan başımızı kaldıramıyoruz biraz geç gördüm kusuruma bakmayın.

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
mi5s
Meslek
Öğretmen
Konular
6
evet arkadaşlar ilacınız bende isteyen titanium backup yüklesin isteyen telefonda dahili gelen mixexplorer ile root/data/data dizininden istediği uygulamayı silsin. malum öğrenciyiz sınavlardan başımızı kaldıramıyoruz biraz geç gördüm kusuruma bakmayın.

Neymiş o ilaç hocam, söylede bizde istifade edelim.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Neymiş o ilaç hocam, söylede bizde istifade edelim.
benim vaktim yok kusura bakmayin ss leri buraya bırakıyorum siz yaparsiniz kendiniz artik :D ss de gördüğünüz mix Explorer aciyoruz ve sol taraftan root bolumune geciyoruz ordan data klasörüne ve tekrardan data klasörüne giriyoruz google uygulamasını silmek için quicksearchbox adindaki dosyayi silin tamamdir ama benden size tavsiye önce titanium backup ile uygulamayi kaldirin sonra burdan dosyayi silin yoksa durduruldu hatasi alirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
benim vaktim yok kusura bakmayin ss leri buraya bırakıyorum siz yaparsiniz kendiniz artik :D ss de gördüğünüz mix Explorer aciyoruz ve sol taraftan root bolumune geciyoruz ordan data klasörüne ve tekrardan data klasörüne giriyoruz google uygulamasını silmek için quicksearchbox adindaki dosyayi silin tamamdir ama benden size tavsiye önce titanium backup ile uygulamayi kaldirin sonra burdan dosyayi silin yoksa durduruldu hatasi alirsiniz.
konudan uzak kaldım sanırım bu işlemler ne içindi yukarda denk gelemedim

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
globe romu kurana kadar çok kurcalıyordum cihazı ama kurduktan sonra en sade olanı rootsuz şekilde kullanıyorum cihaz hem şarj hemde performans anlamında çok iyi kendi orjinal romundan kat kat daha seri tamamen türkçe ses çıkışı özellikle şikayetçi olduğum durumdu görüşme esnasında karışıyı zor duyuyordum resmen o sorunu globe ile çözdük tereddüt yaşayan var ise etmesin :)

Üst Alt