Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Başka romdan geçerken eğer temiz kurulum değilde, sadece 4 wipe yaptıysanız, olabilir

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Temiz kurulum takıntım var o yüzden ondan olamaz :) Olur da sebebini bulursam burada paylaşırım.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Temiz kurulum takıntım var o yüzden ondan olamaz :) Olur da sebebini bulursam burada paylaşırım.
İşte bazen takıntılı olmak işe yaramıyor demekki

Atlas06

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
As
Cihazım
Redmi not4
Konular
5
Başka romdan geçerken eğer temiz kurulum değilde, sadece 4 wipe yaptıysanız, olabilir

Yerel hafıza hariç her şeyi wipe yatım. Olmadı. Hatta en son yerel hafızayı da wipe yaptım. Bu sefer rom kurulmadı. M flash ile stock rom kurmak zorunda kaldım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
ben stabil kurdum ya çok bir farkı yok batarya olarak aynı zaten güncel bir telefon alırsam artık rom rom uğraşıcam böyle zevkli olmuyor :D
[doublepost=1514228824,1514224516][/doublepost]whatsapptan gelen mesajlar aynı kişinin mesajı 2 defa ekrana cıkıyor altlı üstlü sizde de oldu mu bu acaba

ibos_199656

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Gm Discovery
Konular
5
Bende aranıza 5s plusla katıldım ama sorunlaarı var romun

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmnunlu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 6
Meslek
Doktor
Konular
3
Skorpi hocam şu anda mi6 için miuipro kullanıyorum. Özelleştirmeleri çok hoş fakat batarya ömrü çok az, whatsapp kişiye özel bildirim sesinin konulamayışı ve belli belirsiz atmalar oluyor o yüzden globeye geçeyim diyorum. Özelleştirmeler var mı? Ve bu saydığım 3 sorun globede var mı?

_Ayhan_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
MI 5S Plus
Meslek
ögrenci
Konular
6
Bende aranıza 5s plusla katıldım ama sorunlaarı var romun

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bendede 5s plus var şuan miuipro kullanıyorumda geçmeyi düşünüyorum batarya konusunda kötü biraz. Nası sorunlar var acaba söylermisin ?

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Skorpi hocam şu anda mi6 için miuipro kullanıyorum. Özelleştirmeleri çok hoş fakat batarya ömrü çok az, whatsapp kişiye özel bildirim sesinin konulamayışı ve belli belirsiz atmalar oluyor o yüzden globeye geçeyim diyorum. Özelleştirmeler var mı? Ve bu saydığım 3 sorun globede var mı?
Whatsapp bildirim sesi sorunu miui ile ilgili. Orjinal romda ne zaman duzeltirse miui ekibi custom romlarda da o zaman düzelir. Yani şu anda tüm romlarda var bu sorun.

osmnunlu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 6
Meslek
Doktor
Konular
3
Whatsapp bildirim sesi sorunu miui ile ilgili. Orjinal romda ne zaman duzeltirse miui ekibi custom romlarda da o zaman düzelir. Yani şu anda tüm romlarda var bu sorun.
Daha önce eu rom kullanıyordum onda böyle bir sorun yoktu aslında. Bu rom da eu tabanlı olunca bir sorayım dedim hocam

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
bendede 5s plus var şuan miuipro kullanıyorumda geçmeyi düşünüyorum batarya konusunda kötü biraz. Nası sorunlar var acaba söylermisin ?
Bana göre de en güzel Rom MIUIPro, ancak herkesin şikayeti Batarya tüketimi...Mi Globe de batarya tüketimi daha dengeli...Xiaomi.EU da da batarya tüketimi Mi Globeye göre fazla...kararlı global romlar ise çok basit ve sade kalmakta....yukarıda saydığım 3 romda da WiFi kopma sorunu yaşıyorum aylardan beri....Xiaomi.EU da da aynı şekilde. O nedenle maalesef şu an kimseye falanca rom daha iyi diyemiyorum...batarya biraz fazla tüketsin ama WiFi kopması olmasın...henüz bulamadım...bu sorun sadece Mi Max 2 de mi var, diğer cihazlarda mı, emin olamıyorum, temiz kurulumda yapsam oluyor, backup data dan restore etsem de oluyor....delireceğim....
Whatsapp a özel bildirim sesi sorunu maalesef MIUI9 sorunu...çözümü...System/media/audio/ringtones içine istediğiniz sesi atmak

Üst Alt