- Adım
- Erdem
- Cihazım
- Xiaomi mi8
- Konular
- 24
İlginç bi şekilde wifi sorunu var son sürümde. İnşallah yarın ki güncelleme ile düzeltilir.
4c kullanıyorum bende yokİlginç bi şekilde wifi sorunu var son sürümde. İnşallah yarın ki güncelleme ile düzeltilir.
Zaten Wifi kopma sorunu nedeniyle ben MIUIPro ya döndüm ancak 2 gün sonra onda da başladı ve dün akşam MultiROM yükledim ve şu ana kadar sorunsuz geldik....yarın Xiaomi.EU Romu yüklemeyi düşünüyorum...onda da olursa artık sırası ile Mi Globe, MIUIPro vs giderim benİlginç bi şekilde wifi sorunu var son sürümde. İnşallah yarın ki güncelleme ile düzeltilir.
bu işin bir tık ötesi 2-3 saatte bir rom değişmekZaten Wifi kopma sorunu nedeniyle ben MIUIPro ya döndüm ancak 2 gün sonra onda da başladı ve dün akşam MultiROM yükledim ve şu ana kadar sorunsuz geldik....yarın Xiaomi.EU Romu yüklemeyi düşünüyorum...onda da olursa artık sırası ile Mi Globe, MIUIPro vs giderim ben
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Eu romlar genelde perşembe geceden yükleniyor. Birazdan yüklenmiş olur tahminimce. Arar aşağıdaki linkten kontrol edebilirsin hocamZaten Wifi kopma sorunu nedeniyle ben MIUIPro ya döndüm ancak 2 gün sonra onda da başladı ve dün akşam MultiROM yükledim ve şu ana kadar sorunsuz geldik....yarın Xiaomi.EU Romu yüklemeyi düşünüyorum...onda da olursa artık sırası ile Mi Globe, MIUIPro vs giderim ben
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Teşekkür ederim genelde saat 11 den sonra yükleniyor bildiğim kadarıylaEu romlar genelde perşembe geceden yükleniyor. Birazdan yüklenmiş olur tahminimce. Arar aşağıdaki linkten kontrol edebilirsin hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir