Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam indirdiğiniz romda sorun olmadığını varsayıyorum; ya farklı bir Twrp ile deneyin (Belki de sorun Twrp kaynaklı olabilir); veya Twrp üzerinden Dahili hafızayı komple formatlayıp; sonrasında romu kurun tekrar. Bu iki durumdan biriyle alakalı sorun yaşıyorsunuz anladığım kadarı ile.
Hocam 3 farklı twrp denedim olmadı. Dahili hafızayı şimdilik silemem ç0nki 50 gb dosyam var :)her seferinde 4 wipe yaptım sonuç değişmedi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
bu yazı daha önce benimde başıma geldi onaylayip devam etmiştim ve cihaz sorunsuz açılmıştı

Mi5s Multi Rom 7.11.16

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
bu yazı daha önce benimde başıma geldi onaylayip devam etmiştim ve cihaz sorunsuz açılmıştı

Mi5s Multi Rom 7.11.16
Hocam miui9 global kararlı yükleyince olmuyor ama döngüye girince twrp ti açıp bu sefer eu beta yükleyince de bu yazı çıkıyor ama reboot deyince tel açılıyor. Ne ilginç bi sorun bu anlamış değilim

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam 3 farklı twrp denedim olmadı. Dahili hafızayı şimdilik silemem ç0nki 50 gb dosyam var :)her seferinde 4 wipe yaptım sonuç değişmedi

Anladim hocam, o zaman Verilerinizi yedekleyene kadar Eu romda kalin bence, eğer ki çözüm bulamazsaniz. Çünkü farkli denemelerde eğer cihaz acilmaz ise, mecburen hafizayi komple formatlamak durumunda kalabilirsiniz, bu yüzden dikkat edin.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Anladim hocam, o zaman Verilerinizi yedekleyene kadar Eu romda kalin bence, eğer ki çözüm bulamazsaniz. Çünkü farkli denemelerde eğer cihaz acilmaz ise, mecburen hafizayi komple formatlamak durumunda kalabilirsiniz, bu yüzden dikkat edin.
Aslında eu rom çok iyi çok memnunum da sadece hırs yaptım.istiyorum ki kontrol bende olsun telefonda değil.bişey y0klediğim zaman yüklensin hata vermesin :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aslında eu rom çok iyi çok memnunum da sadece hırs yaptım.istiyorum ki kontrol bende olsun telefonda değil.bişey y0klediğim zaman yüklensin hata vermesin :)
Ben istediğim bir şeyi cihazımda yapamazsam, ya cihazı kırarım yada kendimi köprüden aşağıya atarım, ama Siz lütfen benim yolumdan gitmeyin...olmazsa, varsın olmasın8=)haha--haha--happy~~

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben istediğim bir şeyi cihazımda yapamazsam, ya cihazı kırarım yada kendimi köprüden aşağıya atarım, ama Siz lütfen benim yolumdan gitmeyin...olmazsa, varsın olmasın8=)haha--haha--happy~~
Hocam gaza getirme beni :)zaten zarzor para denkleştirip aldım :)cihaz taş gibi mis gibi gümbür gümbür valla.acaba miui8 e geçip ota üzerinden mi yüklesem miui9 u ;)?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam gaza getirme beni :)zaten zarzor para denkleştirip aldım :)cihaz taş gibi mis gibi gümbür gümbür valla.acaba miui8 e geçip ota üzerinden mi yüklesem miui9 u ;)?
Gaza maza getirdiğim yok...ben huyumu bildiğim için zaten dandik ve büyük ekranlı, nispeten ucuz olan ÇİN malı aldım kendime....
sene sonuna kadar eğer RR Rom çıkmazsa, Mate 10 alacağım kendime8=)haha--haha--

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Gaza maza getirdiğim yok...ben huyumu bildiğim için zaten dandik ve büyük ekranlı, nispeten ucuz olan ÇİN malı aldım kendime....
sene sonuna kadar eğer RR Rom çıkmazsa, Mate 10 alacağım kendime8=)haha--haha--
Dandik dediğin telefon ferrari marka araba kalitesinde ama mate 10 da çok yakışır sana.hayırlısı olsun hocam

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Dandik dediğin telefon ferrari marka araba kalitesinde ama mate 10 da çok yakışır sana.hayırlısı olsun hocam
RR Rom çıkmazsa dedim....ki çıkacak İnşallah8=)wasntme~~
Bu arada bir günlük başarısız MIUIPro maceramdan sonra tekrardan Tilkinin dolaşıp döneceği kürkçü dükkanı misali bende Mi Globe'ye dönmüş bulunmaktayım

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt