stabil kurdum ben ama biri betada için faceid yok demişti diğeride yok bende ama başka modeller için gelmiş olabilirNotification shade ve Face ID varmı?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
betayı kurma bekle ilk 8.0 denemesi sorunluMi6 için son sürümü yükleyenler memnun mu? Batarya performansı nasıl?
Notification shade ve Face ID varmı?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
evet son sürüm twrpyi telefona at önce onu flashla sonra twrpyi baştan başlat wipe yap sonra romu kurArkadaşlar Mi6 da twrp üzerinden yükleme yapamıyorum. Hatalı zip dosyası hatası veriyor. Rom hatalı değil ve twrp 3.1.1 var yükleme için twrp 3.2.1 gerekli midir? Hata nerede...
Tahmin ettiğim gibi...Teşekkürlerevet son sürüm twrpyi telefona at önce onu flashla sonra twrpyi baştan başlat wipe yap sonra romu kur
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefon modeli ne ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[doublepost=1515961033,1515960744][/doublepost]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kimmiş bakalım bu rom sevdalısı, hep birlikte kendisine teşekkür edelim bariBaba senin bu rom sevdan yüzünden 2 günde herşeyi öğrenip rom atmaya başladım banada yan etki bıraktın bi bu eksik kaldı
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi