Mi Globe den bahsediyorsanız, sanırım stabilin yeni versiyonunda kayda değer bir değişiklik bulamamış olduklarındandır....Betaya daha çok ağırlık vveriyorlar...Skorpi hocam beta yayınlandı ama 9210 stabili yayınlamadılar neden acaba
Hocalar xiaomi mi cihazlarda kaçtanae rom var? Beta ve kararlı romu biliyorum fakat mi globe nedir? Bana açıklama yaparmısınız lütfen.Mi Globe den bahsediyorsanız, sanırım stabilin yeni versiyonunda kayda değer bir değişiklik bulamamış olduklarındandır....Betaya daha çok ağırlık vveriyorlar...
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Stabilizasyon var romda baktimda 30 MB değişiklik olmuşMi Globe den bahsediyorsanız, sanırım stabilin yeni versiyonunda kayda değer bir değişiklik bulamamış olduklarındandır....Betaya daha çok ağırlık vveriyorlar...
Custom rom hocam, miuipro gibi epic rom gibi. Çin beta romunu baz alan, ondaki gereksiz uygulamaların temizlenip Google play gibi uygulamaların eklendiği ve bazı optimazisazyonların yapıldığı bir rom.Hocalar xiaomi mi cihazlarda kaçtanae rom var? Beta ve kararlı romu biliyorum fakat mi globe nedir? Bana açıklama yaparmısınız lütfen.
[doublepost=1515772442,1515772417][/doublepost]
Hocalar xiaomi mi cihazlarda kaçtanae rom var? Beta ve kararlı romu biliyorum fakat mi globe nedir? Bana açıklama yaparmısınız lütfen.
Versiyon değiştiği için tamamen sıfırdan kurulum yapmanız gerekiyor, üzerine fleşlemeniz dediğiniz gibi bir çok hataya sebebiyet verir...Mi globe 8.1.11 çıkmış ama otadan günceleme yok diyor. Mi globe builder'dan gerek görmediklerimi yine daha önceki sürümde de yaptığım gibi çıkarıp oluşturdum ve indirdim.
Şimdi ota üzerinden dosyayı seçerek güncelleme yapsam ya da twrp'den üzerine flaşlasam sorun olur mu? Bunu sormamın sebebi de hem android oreo'nun gelmiş olması. (Yani işletim sistemi değişti sonuçta.) Hem de builder'dan oluşturduğum için önceki sürümde olan bu sürümde olmayan uygulamalar olacağı için bir sorun yaşar mıyım? Yoksa direkt full wipe yapıp hiç uğraşmasam mı?
Sağol hocamVersiyon değiştiği için tamamen sıfırdan kurulum yapmanız gerekiyor, üzerine fleşlemeniz dediğiniz gibi bir çok hataya sebebiyet verir...
Cepten inmiyor artık, PC den yapmalısınızBen bu romu indiremiyorum geçen haftaki sürümü kurdum bu olmuyor ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi