Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Estağfurullah hocam, rica ederim... Optimizasyonu yani eşitlemeyi açmalısınız

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
skorpi hocam hazır sizi yakalamışken sorayım miuida titanium backupla yedek aldım ve pcye attım. Pixel roma geçince bu yedeği kullanabilir miyim? ve rehber vs. mi cloudda onları nasıl geriye yüklerim?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
skorpi hocam hazır sizi yakalamışken sorayım miuida titanium backupla yedek aldım ve pcye attım. Pixel roma geçince bu yedeği kullanabilir miyim? ve rehber vs. mi cloudda onları nasıl geriye yüklerim?
Evet kullanabilirsiniz.. Rehber vs buluttan bilgilerinizi girerek geri yükleme yapabilirsiniz

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

redsmoke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN5 Pro
Konular
0
mi-globe hakkında bir şey sormak istiyorum. Bu rom'u yüklemek istiyorum fakat anti rollback sorunu olup olmadığını bilmiyorum. Sitelerinde de yazdım ama orada kimsenin cevap vereceğini zannetmiyorum. Redmi Note 5 Pro cihazımda anti rollback sorunum yok. Eğer bu romu yüklersem böyle bir sorun ile karşılaşır mıyım? Fw-less olarak mı dağıtılıyor bu rom?

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
mi-globe hakkında bir şey sormak istiyorum. Bu rom'u yüklemek istiyorum fakat anti rollback sorunu olup olmadığını bilmiyorum. Sitelerinde de yazdım ama orada kimsenin cevap vereceğini zannetmiyorum. Redmi Note 5 Pro cihazımda anti rollback sorunum yok. Eğer bu romu yüklersem böyle bir sorun ile karşılaşır mıyım? Fw-less olarak mı dağıtılıyor bu rom?
Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır şu rehberden kontrol edebilirsiniz hocam ve bu romu kesinlikle öneriyorum

redsmoke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN5 Pro
Konular
0
Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır şu rehberden kontrol edebilirsiniz hocam ve bu romu kesinlikle öneriyorum
Daha önce kontrol ettim hocam. ARB3 gözüküyor yani anti rollback sıkıntım yok. İstediğimi kurabilirim fakat bu rom'u denemek istiyorum ama o da tutup benim cihazı arb4'e yükseltmesin sonra diye tereddütüm var. Xiaomi.eu ile problem yoktu arb'siz kullanılıyor. Bunda da o şekilde ise kurmayı düşünüyorum.

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
Daha önce kontrol ettim hocam. ARB3 gözüküyor yani anti rollback sıkıntım yok. İstediğimi kurabilirim fakat bu rom'u denemek istiyorum ama o da tutup benim cihazı arb4'e yükseltmesin sonra diye tereddütüm var. Xiaomi.eu ile problem yoktu arb'siz kullanılıyor. Bunda da o şekilde ise kurmayı düşünüyorum.
Bu rom eu beta üzerine kurulu zaten sadece ince ayarlar ve bi kaç mod var bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

redsmoke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN5 Pro
Konular
0
Bu rom eu beta üzerine kurulu zaten sadece ince ayarlar ve bi kaç mod var bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Kesin emin olabilsem hocam. Zahmet edip sitelerinde cevap verseler anlayacağım da, yok kimse sallamıyor. Elemanın bir tanesi yazmış sitede, aynı benim gibi sormuş fakat cevap veren olmamış. Sonra kendisi cevaplamış kendi sorusunu ve demiş ki; zip içerisinde firmware-update varsa sıkıntı olur diye belirtmiş bu yüzden dert etmeyin demiş ama bakıyorum hem mi-globe'dan hem xiaomi.eu'dan indirdiğim romların içerisinde firmware-update diye klasör var. Acaba ben mi yanlış çevirdim bilemiyorum. Yanıtlar için teşekkürler hocam, sağolun.

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
Kesin emin olabilsem hocam. Zahmet edip sitelerinde cevap verseler anlayacağım da, yok kimse sallamıyor. Elemanın bir tanesi yazmış sitede, aynı benim gibi sormuş fakat cevap veren olmamış. Sonra kendisi cevaplamış kendi sorusunu ve demiş ki; zip içerisinde firmware-update varsa sıkıntı olur diye belirtmiş bu yüzden dert etmeyin demiş ama bakıyorum hem mi-globe'dan hem xiaomi.eu'dan indirdiğim romların içerisinde firmware-update diye klasör var. Acaba ben mi yanlış çevirdim bilemiyorum. Yanıtlar için teşekkürler hocam, sağolun.
Sadece tanıdıklarına cevap veriyor çoğu kişi bu durumdan ben de memnun değilim ama yapacak bişey yok

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
AR sadece Stok romlarda sakncalı, o da bir alt sürüme/versiyona geçerseniz...
sizde BL kilidi açık ve TWRP var ve yükleyeceğiniz de MIUI bazlı Custom rom....rahat olun ve yükleyin

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Konular
81
AR sadece Stok romlarda sakncalı, o da bir alt sürüme/versiyona geçerseniz...
sizde BL kilidi açık ve TWRP var ve yükleyeceğiniz de MIUI bazlı Custom rom....rahat olun ve yükleyin

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Üstad çok teşekkürler. Bi çok kişi sallamıyor milleti ama siz farklısınız :D

Üst Alt