Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Ouoo619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
İlk kurduğunda bende bayağı bekledim (25 dk)
Temizlik yapmama rağmen stabil olan çok iyi olmasına rağmen betası çok kötü
Yaklaşık 40 dk bekledim hocam ben de yüklediken sonra, değişen bişey olmadı dünya logosu dönüyordu hala. Telefon da epey bi ısınmıştı zaten (Mi6) Twrp üzerinden magisk yükledim yine açılmadı. Fastboot üzerinden global stable a dönüyorum şimdi. Xiami eu'da da aynısı olmuştu. Açılışta kalıyor neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yaklaşık 40 dk bekledim hocam ben de yüklediken sonra, değişen bişey olmadı dünya logosu dönüyordu hala. Telefon da epey bi ısınmıştı zaten (Mi6) Twrp üzerinden magisk yükledim yine açılmadı. Fastboot üzerinden global stable a dönüyorum şimdi. Xiami eu'da da aynısı olmuştu. Açılışta kalıyor neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum..
Romu yükledikten sonra, reboot etmeden Lazy flasher yükleyip, reboot edin...açılması lazım bu şekilde

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Ouoo619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Romu yükledikten sonra, reboot etmeden Lazy flasher yükleyip, reboot edin...açılması lazım bu şekilde

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Mi Globe'ı wipe data yaparak yükledim hocam yine dediğiniz gibi Lazy flasher'ı da üstteki linkten indirip yükledim. Hiç bir hata vermedi. Dünya logosunda kaldı yine yaklaşık 20dk dır bekliyorum.

Edit: yarım saat oldu açılmadı, global stable'a dönüyorum tekrar..

Son düzenleme:

anarche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
anarche
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Aynı problemi bende yaşıyorum xiaomi redmi note 4x mido. Eski mi globe versiyonuna döndüm 8.11.22

Ouoo619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Aynı problemi bende yaşıyorum xiaomi redmi note 4x mido. Eski mi globe versiyonuna döndüm 8.11.22
Hocam aynı sorunu ben xiami.eu yüklerken de yaşıyordum. Zaten rom yüklemek bağımlılık yaptı üstüne bir de böyle bir sorun olunca sürekli deniyordum. En son 3 gün önce denedim açılmadı. İnternette ararken çözümünü twrp sürümünü düşürmeyle ilgili yazı gördüm. Bende normalde son sürüm twrp yüklüydü, twrp sürümünü tarihi Nisan 2018 olan stable sürümle güncelledim. O şekilde yükledim xiami.eu'yu. Muhtemelen globe rom'unda da twrp sürümünden dolayı takılı kalıyordu. Şuan eu'nun şarj-performans durumundan oldukça memnunum. Glabal stable' dan gelen biri olarak reklam olmaması da müthiş bir şey. Bir süre bu romda kalmayı düşünüyorum zaten. Twrp sürümünü düşürüp dene belki yüklenir sende de.

Ekli dosyalar

• aa.jpeg
    aa.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 68

anarche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
anarche
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Hocam aynı sorunu ben xiami.eu yüklerken de yaşıyordum. Zaten rom yüklemek bağımlılık yaptı üstüne bir de böyle bir sorun olunca sürekli deniyordum. En son 3 gün önce denedim açılmadı. İnternette ararken çözümünü twrp sürümünü düşürmeyle ilgili yazı gördüm. Bende normalde son sürüm twrp yüklüydü, twrp sürümünü tarihi Nisan 2018 olan stable sürümle güncelledim. O şekilde yükledim xiami.eu'yu. Muhtemelen globe rom'unda da twrp sürümünden dolayı takılı kalıyordu. Şuan eu'nun şarj-performans durumundan oldukça memnunum. Glabal stable' dan gelen biri olarak reklam olmaması da müthiş bir şey. Bir süre bu romda kalmayı düşünüyorum zaten. Twrp sürümünü düşürüp dene belki yüklenir sende de.
Bende düşük yüklüydü, bir yerde sürümü yükseltin yazıyordu yükselttim olmadı. Sizin telefonunuz nedir?

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Arkadaşlar bir sorum olacak.Mi golbe romu yükledikten sonra mobizen mirronu yüklüyorum . telefonun ekranı PC ye yansıtıyorum.Ancak PC den maus ile telefon üzerinde işlem yapamıyorum. Diğer hiç bir romda bu sorunu yaşamadım greeshan, miuipro, eu, global, beta kararlı.Sadece Globe romda bu sorunun oldu.Soeun ne olabilir dersiniz

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
merhaba, 8.12.20 sürümünü kendi ayarlarım ile oluşturdum indiriyorum, BL kilidim açık şuanda. Root yapıp, kalıcı olarak TWRP yükledikten sonra bu romu kurmayı düşünüyoroum. Stock rom ile arasında batarya farkı var mı? minimum 9 saat ekran süresi alıyorum bu şekilde ama kaşıntı tuttu.. Bu ARB sistemi biraz kafamı karıştırdı açıkçası

Üst Alt