- Adım
- Eren Emre
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 17
Sizce mi 6 ya eu rom mu yoksa globe mi skorpi hocam
Mi Globe, EU üzerine inşa edilmiş olan bir Rom ve biraz ilave özelleştirme var, o nedenle Mi GlobeSizce mi 6 ya eu rom mu yoksa globe mi skorpi hocam
Çok Saol un hocam boş zamanımda yükleyeceğimMi Globe, EU üzerine inşa edilmiş olan bir Rom ve biraz ilave özelleştirme var, o nedenle Mi Globe
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Rica ederim, siz de sağolun...iyi forumlarÇok Saol un hocam boş zamanımda yükleyeceğim
Daha yüksek demeyelim ama beta rom buradaki yani hataya daha açık romlar. Her hafta güncelleme alır ve yenilikler bu romlarda olur daha sonra stabil roma entegre ederler. Eğer kullandığınız sürümden şikayetiniz yok ise stabilde kalabilirsinizmi 8 se kullanıyorum şuan eu 10.0.1.0 stable rom kullanıyorum buradaki MiUI 8.10.18 rom daha yüksek güncelleşmiş bir rom mu ?
Skorpi hocam ben görsel bir fark göremedim desem şurası yalan olur açılış pek afili ama geri kalan kısım açıkçası fark göremedim.Tabi cok detaya girilip farklari ortaya çıkabilir mutlaka.Bir sorum olacak bu güncellemede bildirimlerin miui veya Android olarak seçme kısmı olacaktı ama ben bulamadım cihazdan kaynaklıda olabilir her cihaza bu seçenek verilmemiş olabilir.Yardimci olur musunuz.Buarada ben Huawei mate 7 2 günde bozmuş ve sizinle bayabir sohbet etmiştik sonra beni candumana yönlendirmistiniz.Mi Globe, EU üzerine inşa edilmiş olan bir Rom ve biraz ilave özelleştirme var, o nedenle Mi Globe
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk