Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam sizden bi konuda rica ediyorum lutfen yardimci olur musunuz bnm mi a2 cihazim var bu cihaz icin miui 10 arayuzlu rom mevcut mu sizin paylastiginiz linkteki cihaz listesine baktim mi 6x listede var simdi mi 6x icin olan romu bu mi a2 icin yuklemem mumkun mu xiaomi sayfasina bahtim. İnceleme sayfalarina bahtim mi a2 mi 6x olarak geciyor karsilastirma sitesine bahtim mi 6x ile mi a2 butun ozellikler hepsi birebir ayni zaten mi a2 diger adi mi 6x olarak geciyor sizden ricam mi 6x icin olan romu yukleyebilir miyim mi a2 saf android oldugu icin miui arayuzlu rom yuklemek istiyorum simdiden tesekkur ederim
Maalesef yükleyemezsiniz, ancak varsa, Port rom yükleyebilirsiniz ama o da kesinlikle Miui tadı vermez

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Byzaza63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi a2
Konular
0
Maalesef yükleyemezsiniz, ancak varsa, Port rom yükleyebilirsiniz ama o da kesinlikle Miui tadı vermez

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Peki skorpi hocam mi a2 icin miui 10 yukleyemez miyim hic romu yok mu

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Byzaza63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi a2
Konular
0
Peki hocam simdi bn bu cihazda farkli romlar deneme imkanina sahip olamayacak miyim sadece yuklu gelen roma mi muhtac sekilde mi kullanacam

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Arkadaşlar son 6 aydır miuipro kullanıyordum,rom arayışına girdim Pro fazla şarj yemeye başlamıştı.1 hafta içinde 5 adet rom yükledim geçen sene 1 yıl kullandığım globeye döndüm. Sıkıntım sd karta uygulama kuramıyorum diğer romlarda sorun olmamıştı bunu nasıl çözerim.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Dayanamayıp mi globe 8.9.20 sürümünü yukledim cihaza. Herşey sorunsuz sadece açılış 8 e göre 9da daha uzun. Ama şarj süresi oldukça tatmin edici gece yuzde 40 ile bıraktım uyandım yine yuzde40 görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum. Ayrıca on kamera da da Studio lighting özellikleri mevcut.eu romda stock video duvar kağıtlarından sadece bitanesi çalışıyordu o da default temaylaydi suanda hepsi istenilen tüm temalarla mixlenebiliyor. Romu oluştururken rootsuz yapmama rağmen banka uygulamaları rootlu görüyor ilginç. Şuanda kullanmaya devam edeceğim miroom 9 sürümü gelirse onu da deneriz artık

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Yazilardan anladigim kadariyla bu rom miuiproya gore pil bakimindan cok daha iyi gibi...

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
8.9.20 sürümü oldukça iyiydi nezaman 8.9.24 e güncelledim telefon saçmaladı arayüz donuyor 6gb ramli telefonda resmen sacmalık. ve kesinlikte dirty kurulum yapmayın tam sıfırlama yapıp kurulumu yapın o da etkiliyor.

ETGq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Hangi twrp ile kurabiliriz bu romu ben iki gün önce denedim logoda kaldı açılmadı telefon twrp ile alakalı bir şey sanırım

ademtay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
arkadaşlar mrb;
ana ekrandaki uygulama isimleri çok aşağıda duruyor bunu nasıl yukarı kaydırabilir yada çekebiliriz.

Üst Alt