Evet...Xiaomi cihazda yeniyim. Bu rom mi note 3 cihazına uygun mu
TeşekkürlerEvet...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim....BL kilidinin açık ve TWRP yüklü olması gerektiğini söylemem gerek yok sanırımTeşekkürler
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet biliyorum onu açamadım ben . Bi telefoncu ya götürcem artıkRica ederim....BL kilidinin açık ve TWRP yüklü olması gerektiğini söylemem gerek yok sanırım
Hocam bu rom nasıl kullaniyormusunuz ?Rica ederim....BL kilidinin açık ve TWRP yüklü olması gerektiğini söylemem gerek yok sanırım
Kullandığım zamanlarda çok iyi idi...şu an nasıl, bilemiyorum....birde Cihaza göre değişir diye düşünüyorum, en iyisi yükleyip, kendiniz deneyin derim....Hocam bu rom nasıl kullaniyormusunuz ?
Maalesef ki miui romlarin en büyük sorunu bekleme modu diyebilirim. En iyi çözümü şu an için google playden force doze mode indirip uygulamak yada magisk ten grenify modülünü kurup ayarlardan doze modu aktif etmek.Bekleme modunda çok şarj yiyor halen düzelmemiş)
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef ki miui romlarin en büyük sorunu bekleme modu diyebilirim. En iyi çözümü şu an için google playden force doze mode indirip uygulamak yada magisk ten grenify modülünü kurup ayarlardan doze modu aktif etmek.
MI 5s Epic 8.3.15 Beta