Yardım Miui lollipop ve Xposed

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Miui için çalışan Xposed v80 sürümü Türkçe dilde sistem uygulamaları zorla kapat hatası veriyor. İngilizce de sorun yok sanırım. Bu sorunu yaşayan var mı?

Ayrıca, Kitkatta ifont modülü ücretli temaların orjinale dönmesini engelliyor, Lollipop için böyle bir modül var mı? Çünkü iFont cihazı bootloopa sokuyor. İngilizce kullanırken denemiştim.

Cihaz: Redmi Note 2 Prime

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Forumda design developer diye arayın göreceksiniz. Şu an müsait değilim. Eğer bulamazsanız linkini daha sonra atabilirim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hallettim hocam başvuru yaptım onay bekliyorum

Oyla:

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Desing developer oldum ama yine temalar orijinal hale dönüyor. Bunun çözümü LP için yok sanırım.

Oyla:

murat3702

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
0
Miui için çalışan Xposed v80 sürümü Türkçe dilde sistem uygulamaları zorla kapat hatası veriyor. İngilizce de sorun yok sanırım. Bu sorunu yaşayan var mı?

Ayrıca, Kitkatta ifont modülü ücretli temaların orjinale dönmesini engelliyor, Lollipop için böyle bir modül var mı? Çünkü iFont cihazı bootloopa sokuyor. İngilizce kullanırken denemiştim.

Cihaz: Redmi Note 2 Prime
Benimde apk yuklerken paket yukleyici durduruldu hatasi veriyor.

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Redmi note 2 icin bu dediklerinizin hic biri calismiyor tabiki turkce de..ingilizcede telefon resmen baska bi kimlige burunuyor.
Ben butun xposedlari denedim v78,v80,v83 sdk21 64bit. Hepsi tukcede sistemi durduruyor mi forumda ve xda da baktim su an icin bi cozum bulamadim,, Belki hakanguven hocamiza xiaomi bi redmi note 2 yollarda deneme yaparsa bu sorun ancak bu sekilde cozulebilecegini tahmin esiyorum...
Xda da nikoz47 rumuzlu arkadas da global rom da denemis ondanda aynisin olmus...
Anliyacaginiz xposed icin suan tek care ingilizce de kullanmak,.....

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Redmi note 2 icin bu dediklerinizin hic biri calismiyor tabiki turkce de..ingilizcede telefon resmen baska bi kimlige burunuyor.
Ben butun xposedlari denedim v78,v80,v83 sdk21 64bit. Hepsi tukcede sistemi durduruyor mi forumda ve xda da baktim su an icin bi cozum bulamadim,, Belki hakanguven hocamiza xiaomi bi redmi note 2 yollarda deneme yaparsa bu sorun ancak bu sekilde cozulebilecegini tahmin esiyorum...
Xda da nikoz47 rumuzlu arkadas da global rom da denemis ondanda aynisin olmus...
Anliyacaginiz xposed icin suan tek care ingilizce de kullanmak,.....
Hocam asıl sıkıntı hata raporu bile olusturamiyorsun o olsa nereden hata veriyor bakıp düzeltme ihtimalin olabilir ama yok hiç bir sistem uygulaması calismiyor

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt