Miui Kamera ve Browser Uygulamalarını Flashlamak İçin Yardım Lazım

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Başka bir rom a miui nin orjinal kamera ve browser uygulamalarını aktarmak istiyorum . Direk atıldığında çalışmıyor . Nasıl bir yol izlemem lazım ...
(Miui rom un kendisini kullanmamam için çeşitli sebeplerim var o yüzden sormayın )

Teşekkürler...

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Cvp: Miui Kamera ve Browser Uygulamalarını Flashlamak İçin Yardım Lazım

Multitools ile stock romda çalışan bir uygulamayı parçala. daha sonra miuideki hangi uygulamayı portlamak istiyorsan onuda aç. classes.dex, AndroidManifest dosyaları ve res klasöründe bulunan dosyalarla iki uygulamayı karşılaştır. tabi klasörünün içlerinde olan belgeleride aç karşılaştır. stock romdaki uygulamaların izlediği yol veya miuideki uygulamaların izlediği yol bir yerde ayrılıyordur. orayı düzenleyip stock roma göre uygun yapmalısın. Bunu başarırsan hemen uygulama yazmaya başla. Güzel para kazanırsın :)

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Miui Kamera ve Browser Uygulamalarını Flashlamak İçin Yardım Lazım

haqanguven' Alıntı:
Multitools ile stock romda çalışan bir uygulamayı parçala. daha sonra miuideki hangi uygulamayı portlamak istiyorsan onuda aç. classes.dex, AndroidManifest dosyaları ve res klasöründe bulunan dosyalarla iki uygulamayı karşılaştır. tabi klasörünün içlerinde olan belgeleride aç karşılaştır. stock romdaki uygulamaların izlediği yol veya miuideki uygulamaların izlediği yol bir yerde ayrılıyordur. orayı düzenleyip stock roma göre uygun yapmalısın. Bunu başarırsan hemen uygulama yazmaya başla. Güzel para kazanırsın :)

:) aslında söylediklerini yapamaz değilim ama bir yerden görmem lazım önce ^^

şimdi merak ettiğim diğer birşeyde romdaki (miui romdaki ) şebekenin sinyal gücünü etkileyen dosyalar hangileri ve nerede bulundukları...

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
RE:

Her hangi bir apk i miltitools ile aç zaten ne bahsettiğimi içeriğini görünce anlayacaksın... Diğer sorunu açmış olduğun konuda cevapladım kardeşim

Oyla:
Üst Alt