Uygulama Miui icin birbirinden guzel 2 klavye

xxgsliemrexx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
I9300
Konular
3
Kardeş, kusura bakma ama maalesef üzülerek söylüyorum ki bu terimlere ve bu işlere yapancıyım.
Dostum adım adım anlatayım sana.
Google playden rom toolbox lite programını ücretsiz indiriyorsun.Programı bi kere açıyorsun.Ondan sonra ana sayfanda olan güvenlik kısmına girip izinlere giriyorsun ordan root erişimine girip rom toolboxa izin veriyorsun.Ondan sonra tekrar açıyorsun rom toolboxu.App manager kısmına giriyorsun.Ordan google klavyeyi bulup kaldır veya dondur diyorsun.Dondurursan sonra tekrar uygulamayı çözüp açabilirsin.Kaldırırsan tekrar yüklemen gerekir.Eğer yok uğraşamam bunlarla diyorsan google klavyenin uygulama özelliklerine gelip devre dışı bırak seçeneğini deneyebilirsin o şekilde de olur sanırım.

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Dostum adım adım anlatayım sana.
Google playden rom toolbox lite programını ücretsiz indiriyorsun.Programı bi kere açıyorsun.Ondan sonra ana sayfanda olan güvenlik kısmına girip izinlere giriyorsun ordan root erişimine girip rom toolboxa izin veriyorsun.Ondan sonra tekrar açıyorsun rom toolboxu.App manager kısmına giriyorsun.Ordan google klavyeyi bulup kaldır veya dondur diyorsun.Dondurursan sonra tekrar uygulamayı çözüp açabilirsin.Kaldırırsan tekrar yüklemen gerekir.Eğer yok uğraşamam bunlarla diyorsan google klavyenin uygulama özelliklerine gelip devre dışı bırak seçeneğini deneyebilirsin o şekilde de olur sanırım.

Emeğine sağlık kardeş. Bu dediklerini yapacağım inşallah. Devre dışı bırak seçeneğini de daha önce denedim. Sonuç olumsuz. Sanırım Bu Rot denen şey cihaza gömülü olan uygulamaların kaldırılabilmesini sağlıyor... Yanlış anlamadıysam.

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
Vala arkadaşlar boşuna uğraşmayın çünkü ben çok uğraştım olmadı sarmadı.

Ama Xperia portlanmış klavyeyi xda dan indirin rotlu ise flaşlayın kullanın tr karekter sorunu tahmin süper. Root yoksa apk olarakta portlanmıştı..

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Rot konusu olunca uzak durmak isterim ama paylaşım için teşekkürler.

erdistanbul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdi
Cihazım
iphone 5
Konular
18
arkadaşlar merhaba

bugün mi5 aldım klavyeyi değiştirmek istedim bir önceki sayfada bi arkadasın paylaştıgı swıftkey hosuma gıttı, goggle play'e swift key yazdıgımda ındırme secenegı yerıne guncelle secenegı cıktı ve tıkladım şuanda klavye kendı kendınemı degısecek acaba ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Güncellendigi zaman olursa olur zaten hocam, baktınız olmadı siz aktif hale getirin. Bu arada güncelle seçeneği varsa zaten telefonda Yüklü demek.
arkadaşlar merhaba

bugün mi5 aldım klavyeyi değiştirmek istedim bir önceki sayfada bi arkadasın paylaştıgı swıftkey hosuma gıttı, goggle play'e swift key yazdıgımda ındırme secenegı yerıne guncelle secenegı cıktı ve tıkladım şuanda klavye kendı kendınemı degısecek acaba ?

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
1-Benim kullandığım portlanmis lg g3 klavyesidir.Gayet memnunum size vereceğim uygulamaya root erişimi verin önce kendi klavyenizi yedekliycek sonra lg klavyeyi yükleyecek sonrasında dil ve giriş bölümünden lg klavyeyi seçmeniz yeterli olacaktır.Ssyi altta vereceğim.
(Klavyede türkçe ve emoji desteği vardır.Samsung s3 miui7 de denedim sorunsuz çalışıyor.Herhangi bir flash olayı olmadığı için brick olma ihtimali yoktur eğer çalışmazsa eski klavyenize dönebilirsiniz)

2-Editlenmiş google klavye bunu da çok uzun süre kullandım bildiğiniz google klavyesinin temalı halidir.Bütün google klavye özellikleri vardır.Direkt apk şeklindedir kurup kullanabilirsiniz her cihazda çalışır.(Yukledikten sonra google klavye ayarlar temalardan istediğinizi seçin)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

LG KLAVYE:

Temalı Google Klavye
üstad teşekkürler ancak Temalı Google Klavye link kırık

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s