Rehber MİUİ İçin A11 Twrp(PBRP)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam aklımı sadece ufak bir şey karıştırdı Rom - Redmi Note 8 Pro Miui 12.5/Android 11 Çin Beta Yükleme Adımları muhammed hocamın konusunda a10 twrp yükleyin demiş siz ise a11 kurun demişsiniz bende a10 var illa ki a11 uyumlu twrp mi kurmam gerekiyor yoksa a10 üzerinden kurup o konuda recovery img yi yüklesem a11 olmuş olur mu

Hocam kısaca şöyle anlatayım. Teori de a10 rom üzerine çin beta romu yükleyip onun üzerinede yeni twrpyi yükleseniz cihaz boot edecektir.

Ama ben yine de önce a10 romda iken twrp ile çin romu kurdum ve üzerine stok çin recovery flashladım. Cihaz boot ettikten sonra çin beta için çıkan yeni twrp yi flashladım ve format data yaparak romu üzerine kurdum.

Şimdi iki farklı yol var biri çin romu üzerine diğeri a10 romu üzerine direkt yeni twrp.

Ben yaptığım vakit bu twrp yeni çıkmıştı ve ben pek güvenemedim. Çin beta romu + stok recovery ile kurup boot etmek daha akıllıca geldi.

Karar sizin.

Not : Burada mevzu a10 yada 11 meselesi değil. Kurulum sonrası kuracağınız twrp yada recovery önemli. Çünkü bootloopa düşüren şey bu.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hocam kısaca şöyle anlatayım. Teori de a10 rom üzerine çin beta romu yükleyip onun üzerinede yeni twrpyi yükleseniz cihaz boot edecektir.

Ama ben yine de önce a10 romda iken twrp ile çin romu kurdum ve üzerine stok çin recovery flashladım. Cihaz boot ettikten sonra çin beta için çıkan yeni twrp yi flashladım ve format data yaparak romu üzerine kurdum.

Şimdi iki farklı yol var biri çin romu üzerine diğeri a10 romu üzerine direkt yeni twrp.

Ben yaptığım vakit bu twrp yeni çıkmıştı ve ben pek güvenemedim. Çin beta romu + stok recovery ile kurup boot etmek daha akıllıca geldi.

Karar sizin.

Not : Burada mevzu a10 yada 11 meselesi değil. Kurulum sonrası kuracağınız twrp yada recovery önemli. Çünkü bootloopa düşüren şey bu.
o zaman ben şöyle yapacağım galiba önce a10 üzerinden sizin linkteki romu yükleyeceğim sonra muhammed hocamın konusundaki diğer işlemleri yapacağım ardından bu twrp yi kuracağım.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
o zaman ben şöyle yapacağım galiba önce a10 üzerinden sizin linkteki romu yükleyeceğim sonra muhammed hocamın konusundaki diğer işlemleri yapacağım ardından bu twrp yi kuracağım.

Kısaca anlatayım.

1.YOL ( sağlam)

Sizdeki miui a10 twrp açın

1 Wipe işlemleri ( data, sistem, vendor, cache)
2 Çin Beta rom yükleyin, magisk yükleyin, nikgapps yükleyin
3 Stok çin recovery flashlayın ( ) recovery.img dosyasını recovery alanına flashlayın
4 Format data yapın
5 Advanced menüsünden arb 2.0 kuralım
6 Restart sistem yapıp cihazı açın Şuan stok a11 çin betadasınız
7 Sonra MİUİ İçin A11 Twrp(PBRP) burada yazanları uygulayın. Şimdi twrp yüklü a11 çin betadasınız. ( ben manuel fastboot üzerinden recovery flashladım )
8 İleriki güncellemeler için Miui 12.5 Closed Beta Rom Redmi Note 8 Pro - Android 11 konuyu inceleyin.

2.YOL ( Denemedim ama çalışacaktır diye düşünüyorum )

3 Muhammed hocanın miui a11 twrp dosyasının içindeki twrp miui a 11 recovery.img dosyasını recovery alanına flashlayın
4 Format data yapın
6 Restart recovery yapın
7 Twrp açılacak. Çince ise sağ üstten ingilizce çevirin.
8 Format data yapın, sonra magisk ve nikgapps tekrar kurun.
9 Advanced menüde ki patch system verifyt tik koyarak kurun
10 Restart sistem yapıp cihazı açın Şuan twrpli a11 çin betadasınız
11 İleriki güncellemeler için Miui 12.5 Closed Beta Rom Redmi Note 8 Pro - Android 11 konuyu inceleyin.

Son düzenleme:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Kısaca anlatayım.

1.YOL ( sağlam)

3 Stok çin recovery flashlayın ( ) recovery.img dosyasını recovery alanına flashlayın
4 Format data yapın
6 Restart sistem yapıp cihazı açın Şuan stok a11 çin betadasınız
7 Sonra MİUİ İçin A11 Twrp(PBRP) burada yazanları uygulayın. Şimdi twrp yüklü a11 çin betadasınız. ( ben manuel fastboot üzerinden recovery flashladım )
8 İleriki güncellemeler için Miui 12.5 Closed Beta Rom Redmi Note 8 Pro - Android 11 konuyu inceleyin.

2.YOL ( Denemedim ama çalışacaktır diye düşünüyorum )

3 Muhammed hocanın miui a11 twrp dosyasının içindeki twrp miui a 11 recovery.img dosyasını recovery alanına flashlayın
4 Format data yapın
6 Restart recovery yapın
7 Twrp açılacak. Çince ise sağ üstten ingilizce çevirin.
8 Format data yapın, sonra magisk ve nikgapps tekrar kurun.
9 Advanced menüde ki patch system verifyt tik koyarak kurun
10 Restart sistem yapıp cihazı açın Şuan twrpli a11 çin betadasınız
11 İleriki güncellemeler için Miui 12.5 Closed Beta Rom Redmi Note 8 Pro - Android 11 konuyu inceleyin.
Teşekkürler hocam şimdi aydınlandım :D son olarak hocam sizi yordum ama arb 2.0 nasıl kuracağım acaba

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Teşekkürler hocam şimdi aydınlandım :D son olarak hocam sizi yordum ama arb 2.0 nasıl kuracağım acaba

MİUİ a10 twrp de advanced menüsü içerisinde görürsünüz hocam, tıklayın kaydırın ve kurulsun

Üst Alt