Hocam siz nereden takip ediyorsunuz bu uygulamayı? Site, telegram grubu vb.
Ayarlar-Ana ekran kısmından en altta önerileri göster secenegini kapatabilirsiniz. En ustte gorunen temizleyici vs seylerini kapatacak.Eline sağlık ama ben beğenmedim. Xiaominin yaptığını yani. Yazılar iç içe girik, simgeler desen öyleResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aslında sorun o değil. Katlar sağdan sola olduğu için çakışma olmuş. Bu sebeple diğer arkadaşın da dediği gibi. Sadece en üstteki uygulamanın ismi yazmalı ve uygulama simgeleri soldan sağa alınmalı. Çözüm bu şekilde olur. Geri dönüşlere göre xiominin bunu ilerde dikkate alacağını düşünüyorum ama her zamanki gibi hızlı bir çözüm beklemiyorum tabikiAyarlar-Ana ekran kısmından en altta önerileri göster secenegini kapatabilirsiniz. En ustte gorunen temizleyici vs seylerini kapatacak.
Telegram grup bağlantısı atabilir misiniz özelden?Telegram gurubunda takip ediyorum.
Telegram grup bağlantısı atabilir misiniz özelden?
Keşke miui11'de de çalışsa
MaalesefTabi ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalışmadı mi hocam.
Maalesef
Evet hocam onu farketmistim de en azından ustteki onerilerle de cakismamis oluyor. Yine de ust uste biniyor evet. Dediginiz gibi xioami den hızlı cozum beklemek xiaomi ye hakaret olurAslında sorun o değil. Katlar sağdan sola olduğu için çakışma olmuş. Bu sebeple diğer arkadaşın da dediği gibi. Sadece en üstteki uygulamanın ismi yazmalı ve uygulama simgeleri soldan sağa alınmalı. Çözüm bu şekilde olur. Geri dönüşlere göre xiominin bunu ilerde dikkate alacağını düşünüyorum ama her zamanki gibi hızlı bir çözüm beklemiyorum tabiki