- Adım
- hüsnü
- Cihazım
- mi9se
- Konular
- 21
Linkte problem yok ustatLinkte problem var mı? İndiremiyorum
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkte problem yok ustatLinkte problem var mı? İndiremiyorum
andorid 10 miui 12 eu rom muOlmuyor sistem başlatıldı durduruldu hatası alıyorum ana ekrana gelmiyor yeniden başlatıldığında.
Hayır and. 10 miui eu 11.0.7andorid 10 miui 12 eu rom mu
Lütfen konu açıklamasında belirtir misiniz hangi Miui Sürümünde Hangi Modellerde (veya belirli modellerde) sorunsuz çalıştığını ona göre bilinçli kurulum sağlansın. cantara Buse S. Yıldız CraweLNasıl çalışır?
Bu mod, MIUI Launcher'dan 30FPS çerçeve sınırının kilidini açacak, yani daha pürüzsüz, akıcı bir deneyim alacaksınız.
Android 10+ MIUI içindir.
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
mi 11 de twrp atıyor cihaz acılmıyorNasıl çalışır?
Bu mod, MIUI Launcher'dan 30FPS çerçeve sınırının kilidini açacak, yani daha pürüzsüz, akıcı bir deneyim alacaksınız.
Android 10+ MIUI içindir.
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ne yazmışım hocam ben oraya? Android 10+ üzeri miui romlarda çalışır demişim. Ben note 8 kullanıyorum ve çalışıyor.Hayır and. 10 miui eu 11.0.7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lütfen konu açıklamasında belirtir misiniz hangi Miui Sürümünde Hangi Modellerde (veya belirli modellerde) sorunsuz çalıştığını ona göre bilinçli kurulum sağlansın. cantara Buse S. Yıldız CraweL
Hocam birincisi 19 şubatta yazdığım bir cümle şuan bir ifade etmiyor.Ne yazmışım hocam ben oraya? Android 10+ üzeri miui romlarda çalışır demişim. Ben note 8 kullanıyorum ve çalışıyor.