- Konular
- 1
Merhabalar arkadaşlar. Motorola photon 4g cihazıma miui 3.4.12 rom kurdum. Rom çok hoşuma gitti ancak problemler yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle romu ilk kurduğumda google playle problem yasıyorum. Youtube programını kurduğumda google hizmetleri yükelyin diyor. Google hizmetleri yüklediğimdede "[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]aynı paylaşılan kullanıcı kimliğini kullanan diğer uygulamalarla uyumlu değil" hatası alıyorum. Bu problem anladığım kadarıyla googleaps uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Bunun için hangi googleapps versiyonunu kullanmalıyım? Diğer problemim ise miui hesap açıyorum. Belli süre sonra bu hesap göçüyor ve ayarlar da hesaplar bölümünde miui hesabım görünmüyor bu sebeplede güvenlik merkezindeki bir çok uygulamada kayboluyor. Örneğin kara liste programını kullanmak istediğimde android.process.acore işlemi yanıt vermiyor hatası alıyorum. Bu sorunun çözümü nedir acaba? Son sorum power manage ayarıyla cihazımın performans ayarlarını değiştirebiliryorum ve bu sayede teli çok kullanmadığım zamanlarda şarj süresini baya uzatabiliyorum ancak her ayar değiştirmek istedğimde ayarlar menüsüne gitmek çok sıkıntı oluyor. Bununla ilgili ana ekrana ekleyebileceğim bir widget varmıdır? Bilgi verirseniz çok sevinirim.