MIUI Haftalık Güncelleme 5.5.8

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
kursat' Alıntı:
cantara' Alıntı:
@kursat kesinlikle katılıyorum hocam

@andersin evet var hocam. http://www.forum.miuiturkiye.net/showthread.php?tid=2425
Hocam ben whatsapp icq ile ilgili sorunum hala devam ediyor.  Ben  uygulamaya girince geliyor mesaj uygulama illa arkada çalışacak. Otomatik başlatmada açık ama devam ediyor stabil de de var şu an. Uygulamaları mesajlar dursun diye titanium backup ile yükledim acaba ondan mıdır var mı bir bildiğiniz.?

Kilit Ekranı Ayarlarından "Direk Şifreyi Göster" Seçeneğini devre dışı bırak. Ozaman Gelecektir.
Ayrıca Whatsapp ayarlarından Bildirim ve Grup bildirim ayarlarını her zaman göster yap.

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
sw33tking' Alıntı:
kursat' Alıntı:
cantara' Alıntı:
@kursat kesinlikle katılıyorum hocam

@andersin evet var hocam. http://www.forum.miuiturkiye.net/showthread.php?tid=2425
Hocam ben whatsapp icq ile ilgili sorunum hala devam ediyor.  Ben  uygulamaya girince geliyor mesaj uygulama illa arkada çalışacak. Otomatik başlatmada açık ama devam ediyor stabil de de var şu an. Uygulamaları mesajlar dursun diye titanium backup ile yükledim acaba ondan mıdır var mı bir bildiğiniz.?

Kilit Ekranı Ayarlarından "Direk Şifreyi Göster" Seçeneğini devre dışı bırak. Ozaman Gelecektir.
Ayrıca Whatsapp ayarlarından Bildirim ve Grup bildirim ayarlarını her zaman göster yap.
Hocam ekranda şifre yok ayrıca whatsapp da herşey düzgün ayarlı görülüyor sadece whatsapp değil tictoc wiper icq aynı. Clash of clans bildirimi geliyor whatsapp gelmiyor şans mı bu bende discovery telefonda da vardı. Onda hep rom değiştirip yedek yüklerdim. Titanium backup mi sıkıntılı sanki. Ama geliştirici romda sorun bi ara düzeldi ama yine hasıl oldu ve hala düzelmiyor

kksa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Konular
2
hocam whatsapp daki bildirimi ben şöyle hallettim. soldaki tuşla ile çalışan programlar ı gorduğunuzde whatsapp simgesini 1 kere aşağı doğru sürükleyip bırakın köşede kilit işareti çıkıyor. sürekli aktif olarak bildirim alıyorum

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
kksa' Alıntı:
hocam whatsapp daki bildirimi ben şöyle hallettim. soldaki tuşla ile çalışan programlar ı gorduğunuzde whatsapp simgesini 1 kere aşağı doğru sürükleyip bırakın köşede kilit işareti çıkıyor. sürekli aktif olarak bildirim alıyorum
Hocam bu çok çirkin birsey madem öyle o zaman clash of clans mailler vs kapalı iken geliyor. Sizin dediğiniz son çare. Çözüm bulana dek dediğiniz gibi kalacak maalesef

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TC GamzeMersin Yapıcı
Konular
8
Arkadaşlar redmi note 4g single sim icin stabil türkçe rom var mi varsa link atabilir misiniz?

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
mersinyapici3' Alıntı:
Arkadaşlar redmi note 4g single sim icin stabil türkçe rom var mi varsa link atabilir misiniz?

http://htcfanboys.com/download/acid/?action=list&folder=76903

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TC GamzeMersin Yapıcı
Konular
8
Saol kardesim

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
@cantara hocam multi stabil romda root var dediniz cikmadi :) yuklerken hata mi oldu ne global rom root konusundaki root zip de ise yaramadi 

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
andersin' Alıntı:
@cantara hocam multi stabil romda root var dediniz cikmadi :) yuklerken hata mi oldu ne global rom root konusundaki root zip de ise yaramadi 
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam bir yanlışlık var galiba bende sorun yok. Güncelleyici ile güncelleme yapar gibi yükleyin oluyor

beckhamrbz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MUstafa
Konular
0
cantara' Alıntı:
MIUI HAFTALIK GÜNCELLEME 5.5.8

[video=youtube]https://youtu.be/Td1JSLD63qQ[/video]

MIUI ROM 5.5.8 Yapılan Tüm Değişiklikler ve Güncellemeler

[Sistem]

• Optimizasyon – Fotoğraf çekiminden video çekimine geçişteki ışık seviyesi geçiş efekti ayarlandı. (05-08)
[Kilit Ekranı, Durum Çubuğu, Bildirim Alanı]

• Optimizasyon – Gelen çağrılar için yüzer bildirimler varsayılan olarak ayarlandı (05-06)
  • Düzeltme – Bazı durumlarda bildirime uzun basmanın yanlış uygulamaya yönlendirmesi (05-06)
[Kamera]

• Yeni – ‘Spirit Level’ özelliği eklendi (05-08)
  • Optimizasyon – Zamanlayıcı varsayılanı 5 saniye olarak ayarlandı (05-08)
  • Optimizasyon – Ses ve yakınlaştırma ilgisi. Video çekilirken çekim ses alıcısının çekim yönüne odaklanması (05-08)
  • Düzeltme – Uygulamada meydana gelen takılmalar (05-08)
[Hava Durumu]

• Yeni – Hava durumunu resim olarak paylaşabilme (05-06)

Direkt indirme linki yok mu. İndirip flashlasak. Diğer türlü hep hata verio telefon güncellemesinde

Üst Alt