- Adım
- TC GamzeMersin Yapıcı
- Konular
- 8
Ustat bende zaten hala 5.4.3 yüklü memnun oldugum icin hic guncellemedim ama artik zamani geldi diye düşünmüştüm
harbor26' Alıntı:Merhaba, ben Mi4 kullancısıyım. Ve bu cihazı daha yeni kullanmaya başladım Miuiv6 rom'u ve güncellemeleri nerden bulup nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz ?
Usta şu an durum ne ? Bende telefonu resetlediğim zaman Ram kullanımı 1.5 falan oluyor. Ama aradan zaman geçtikçe (10-11 saat) ram kullanımı 850-1000 arası oluyor. Sizin durumunuz şu anda nedir ? Ona göre bende kurayım bu güncellemeyi ?ahmet.bozkurtr' Alıntı:Aynisi bende'de oldu. Hız olarak biraz performans gelmiş daha önce 1gb altına düşüyordu ram, şuan 1.5 larda tüm programlar acik.Fenix' Alıntı:Bende guncelledim ama rehber deki resim Lee gitti bir bende mi bu durum
MI 4LTE cihazımdan gönderildi
tasamek' Alıntı:Arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptım ama telefon yavaşladı ekran ve klavye takılıyor önceki haline nasıl dönerim teşekkürler
cantara' Alıntı:tasamek' Alıntı:Arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptım ama telefon yavaşladı ekran ve klavye takılıyor önceki haline nasıl dönerim teşekkürler
Cihazınızın güncelleyici uygulamasına girin. Recovery modeunda başlat'ı seçin. Recovery'e girdikten sonra ise aktif sistemi değiştirip yeniden başlatın. (örneğin system1 görünüyorsa system2'yi seçin)
tasamek' Alıntı:cantara' Alıntı:tasamek' Alıntı:Arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptım ama telefon yavaşladı ekran ve klavye takılıyor önceki haline nasıl dönerim teşekkürler
Cihazınızın güncelleyici uygulamasına girin. Recovery modeunda başlat'ı seçin. Recovery'e girdikten sonra ise aktif sistemi değiştirip yeniden başlatın. (örneğin system1 görünüyorsa system2'yi seçin)
arkadaşım dediğini yaptım ama telefonda siyah ekran var alttada com.android phone işlemi durdu yazısı var tamam tıklıyorum bu sefer postalar uygulaması durdu geliyor yine tamam tıklıyorum yine com android phone işlemi durdu yazısı geliyor ne yapmam lazım teşekkürler şimdide ekran tamamen siyah hiçbir yazı yok yardım lütfen