Ayarlardan uygulama ayarlarına girip browser ayarlarında default seçeneğini sıfırlayıp bir deneyin isterseniz. Malum, bir uygulama herhangi birşey için varsayılan olarak ayarlanmış ise o şey hep o uygulama ile açılır.smyrniankiwi' Alıntı:bu guncellemeyle mi oldu ben mi yeni dikkat ettim bilmiyorum ama ornegin twitter'da bi instagram linki gordum, tikliyorum tarayicida aciyor. instagram uygulamasi yuklu iken.
bir youtube linki goruyorum. youtube uygulamasinda acmiyor. next browser yuklu onda da acmiyor. gidip kendi browser'inda aciyor. actigi browser da youtube videolarini oynatmiyor.
bu iki sorunun nasil onune gecebilirim acaba?
MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
chatin_62' Alıntı:Ayarlardan uygulama ayarlarına girip browser ayarlarında default seçeneğini sıfırlayıp bir deneyin isterseniz. Malum, bir uygulama herhangi birşey için varsayılan olarak ayarlanmış ise o şey hep o uygulama ile açılır.smyrniankiwi' Alıntı:bu guncellemeyle mi oldu ben mi yeni dikkat ettim bilmiyorum ama ornegin twitter'da bi instagram linki gordum, tikliyorum tarayicida aciyor. instagram uygulamasi yuklu iken.
bir youtube linki goruyorum. youtube uygulamasinda acmiyor. next browser yuklu onda da acmiyor. gidip kendi browser'inda aciyor. actigi browser da youtube videolarini oynatmiyor.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
smyrniankiwi' Alıntı:chatin_62' Alıntı:Ayarlardan uygulama ayarlarına girip browser ayarlarında default seçeneğini sıfırlayıp bir deneyin isterseniz. Malum, bir uygulama herhangi birşey için varsayılan olarak ayarlanmış ise o şey hep o uygulama ile açılır.smyrniankiwi' Alıntı:bu guncellemeyle mi oldu ben mi yeni dikkat ettim bilmiyorum ama ornegin twitter'da bi instagram linki gordum, tikliyorum tarayicida aciyor. instagram uygulamasi yuklu iken.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
abi varsayılan ayarları benim de aklıma geldi ama varsayılan browser olarak next browser seçili. ona rağmen dediğim şekilde açıyor uygulamaları.
Miui rom kullanan bir arkadaş adım adım resimlerini atsın o zaman.smyrniankiwi' Alıntı:abi anlayamadım neresi olduğunu
siz xiaomi kullanmıyordunuz yanılmıyorsam. menü farklılığı ondan kaynaklanıyor olabilir.