MIUI Haftalık Güncelleme 5.3.20

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Bende duruyor tarayıcı güncelleme sonrası çöküyordu girmiyordu hiç veri temizle yapıp durdurdum şimdi sıkıntı yok, saate de gözüm bozuğa alışmış şimdi bi garip hissediyorum ;)

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
O değilde resim düzenleyici nin kullanımı basitlesmekle beraber özellikleri de azalmış. Bu hafta Update değil donwgrade olmuş. Tarayıcı yok, aslında iyiydi tarayıcısı ama indirme izleme konusunda tek tercihim uc browser ama türkçe olan değil orijinal sürüm üstüne yok onun içinde entegre idm var sanki diğer işlerde chrome başarılı. Tarayıcı ve resim düzenleyici olmadı böyle.

Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kilit ekranı altından bluetooth cihazı ile kilit açılırken kaydırma kilit ekranını kaldırma özelliği de gitmiş... Mi band'lar çöpe :D

Şaka bir yana şimdiye kadar gördüğüm en kötü güncelleme. Şiddetle yüklenmemesini tavsiye ediyorum.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
cantara' Alıntı:
Kilit ekranı altından bluetooth cihazı ile kilit açılırken kaydırma kilit ekranını kaldırma özelliği de gitmiş... Mi band'lar çöpe :D

Şaka bir yana şimdiye kadar gördüğüm en kötü güncelleme. Şiddetle yüklenmemesini tavsiye ediyorum.

Hocam ne dediğinizi anlamadım bende var Miband'la kilit açıyorum, ama çok şiddetli bi şekilde dokunmatik sapıtması sorununyla karşı karşıyım hatta şuan dokunmatik işlemesinde sorun yok ama bi uygulamayı sürüklemek istediğimde tuttuktan hemen sonra bırakıyor xposed modülleriyle baya uğraştım bu hafta ondan mı bilmiyorum ama öğleden sonra bi temiz kurulum yapacağım bakalım ne çıkacak

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Bende miband da sıkıntı yok dokunmatik te iyi, fastbot ile kurulum yapmstim

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
catlax66' Alıntı:
cantara' Alıntı:

Hocam ne dediğinizi anlamadım bende var Miband'la kilit açıyorum, ama çok şiddetli bi şekilde dokunmatik sapıtması sorununyla karşı karşıyım hatta şuan dokunmatik işlemesinde sorun yok ama bi uygulamayı sürüklemek istediğimde tuttuktan hemen sonra bırakıyor xposed modülleriyle baya uğraştım bu hafta ondan mı bilmiyorum ama öğleden sonra bi temiz kurulum yapacağım bakalım ne çıkacak

Hocam kilit açma seçeneklerinde desen kilidi seçildiğinde kaydırma ekranını devre dışı bırakma seçeneği vardı onu da kaldırmışlar... Yani desen kilidine gelmek için önce kaydırarak kilit açmak gerekiyor. Bunun dışında ben foto düzenleme bölümünü kullanıyordum ama yeni uygulama sadece efekt veriyor ve kesiyor. Eski özellikler yok. Taraycıyı da sık olmasa da kullanıyordum ben. Diğer facebook hesapları falan tarayıcıdaydı ama uygulama da gitmiş. Zaten geçen haftadan beri radyo da çalışmıyor. Derken ya MIUI'yi silecektim ya da eski bir sürümü yükleyecektim. Telefonda hazır 1.30 vardı onu yükledim... Bir süre güncelleme yapmam herhalde yılbaşından bu yana yaptığım her güncellemede pişman oldum.

Fenix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Konular
15
5.3 6 ya gerı dondum ıkı haftakı guncelemeler cok kotu ya gerıye gıdıyor sureklı

eren356

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Konular
1
arkadaşlar bu sorun bitek bende mi var bilmiyorum ama ayarlardaki pil süresine bakmak istediğimde durdu hatası alıyorum. bir önceki güncellemeye dönme imkanım var mıdır ?

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
eren356' Alıntı:
arkadaşlar bu sorun bitek bende mi var bilmiyorum ama ayarlardaki pil süresine bakmak istediğimde durdu hatası alıyorum. bir önceki güncellemeye dönme imkanım var mıdır ?
Ayninsorun bende de var.bu hafta resmen hatalı sürümün kralını yayınladılar sagolsinlar

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Ynt: RE: MIUI Haftalık Güncelleme 5.3.20

eren356' Alıntı:
Bende bir sorun yok, temiz kurulumla bir daha deneyin

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt