MIUI Haftalık Güncelleme 5.1.9

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
Ota olarak yuklendi kendiliğinden. Temalar çok değişmiş. Ve hiç çince tema kalmamış hiç. Hepsi ingilizce olmuş sanırım çeviri yapılmış.

Bi sorum daha var. Benim güç düğmem ses düşmesinden daha yumuşak ve daha oynak gibi. Korkmaya başladım. Böyle kalırsa ne ala. Başka böyle olan varmı . Ses düğmeleri ile aynı sertlikte mi herkesinki!??

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Cihazın şarjı %10'un altına düştüğünde LÜTFEN CİHAZINIZI ŞARJA TAKIN yazı puntosu gereğinden biraz fazla büyük ve saatin 1 cm kadar sağa doğru kaymasına neden oluyor. Aslında sadece cümlenin baş harfi büyük olup gerisi küçükte kalabilirdi. Birde ana ekrana temizleyici kısa yolu ekledim. Sonrasında facebook'a girip çıktığımda ekrandaki temizleyici face yi sonlandırmıyor. Tüm uygular da çalışıyor fakat face için illa ki sol en atta bulunan dokunmatikten son uygulamayı açıp oradan kapatmak gerekiyor. Aynı anda diyelim ki 5 uygulama açtım diğer 4'ü kapanıyor face olan açık kalıyor.  :??:

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Face ve diğer arka planda çalışan uygulamalar için greenify kullanabilirsiniz.

vorrakp11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
6
osmanali' Alıntı:
Cihazın şarjı %10'un altına düştüğünde LÜTFEN CİHAZINIZI ŞARJA TAKIN yazı puntosu gereğinden biraz fazla büyük ve saatin 1 cm kadar sağa doğru kaymasına neden oluyor. Aslında sadece cümlenin baş harfi büyük olup gerisi küçükte kalabilirdi. Birde ana ekrana temizleyici kısa yolu ekledim. Sonrasında facebook'a girip çıktığımda ekrandaki temizleyici face yi sonlandırmıyor. Tüm uygular da çalışıyor fakat face için illa ki sol en atta bulunan dokunmatikten son uygulamayı açıp oradan kapatmak gerekiyor. Aynı anda diyelim ki 5 uygulama açtım diğer 4'ü kapanıyor face olan açık kalıyor.  :??:

Arkaplanıdaki uygulamaları temizlerken facebook uygulamasını aşağıya doğru kaydır. Kilitleme yapabiliyorsun belki seninki kilitlidir.

Çift tıkla ekran açılması isteğimi her hafta bildiriyorum ama malesef koymadılar gitti :)

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
vorrakp11' Alıntı:
osmanali' Alıntı:

Arkaplanıdaki uygulamaları temizlerken facebook uygulamasını aşağıya doğru kaydır. Kilitleme yapabiliyorsun belki seninki kilitlidir.

Çift tıkla ekran açılması isteğimi her hafta bildiriyorum ama malesef koymadılar gitti :)

Teşekkür ederim vorrakp11 
Söylediğin gibi kilitli çıktı gözden kaçırmışım. Kiliti açtım sorun çözüldü.  :D

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Cihaza kaç msj gelmiş olursa olsun kilit ekranında sadece 1 yazıyor. Birde mesajları bildirimleri cevapsız aramaları kilit ekranında okuma görme hatta hava durumunu da kilit ekranında görme seçeneği eklene bilir mi. Birde kilit ekranındaki 1 yazısına tıkladığımda gelen mesaja sanki iki defa giriyor gibi.

vorrakp11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
6
osmanali' Alıntı:
vorrakp11' Alıntı:
osmanali' Alıntı:

Teşekkür ederim vorrakp11 
Söylediğin gibi kilitli çıktı gözden kaçırmışım. Kiliti açtım sorun çözüldü.  :D

bende yapmıştım da ordan biliyorum :D

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
bir şey sormak istiyorum. atıyorum whatsapp'tan mesaj geliyor ama çıkan kırmızı sayı penceresi 1'den yukarıya çıkmıyor. açıyorum bakıyorum 5 tane mesaj var. bunu düzeltmenin yolu var mıdır? sanıyorum iphone'larda ne kadar mesaj varsa o kadar çıkıyor.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Ynt: RE: MIUI Haftalık Güncelleme 5.1.9

andersin' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
@cantara hocam o özellik gelmeyecek beklenenler gelmiyor bu ara ;) karaliste ayarının geliştirilmesi olayı sanki daha iyiydi v5te

mobil'den gönderildi.
Konu disi ama soylemeden edemiyecegim avatarini beyendim dostum.

Eyvallah dostum yeni gördüm mesajını

mobil'den gönderildi.

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
smyrniankiwi' Alıntı:
bir şey sormak istiyorum. atıyorum whatsapp'tan mesaj geliyor ama çıkan kırmızı sayı penceresi 1'den yukarıya çıkmıyor. açıyorum bakıyorum 5 tane mesaj var. bunu düzeltmenin yolu var mıdır? sanıyorum iphone'larda ne kadar mesaj varsa o kadar çıkıyor.

bir kez daha up'layarak şansımı deneyeyim. :??:

Üst Alt