MIUI Haftalık Güncelleme 4.9.12

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
RE:

o zaman miui romuda ıvır zıvır şeylerle doldurmasınlar minimum seviyede program uygulama dosya yer alsın o zaman çeviri işlemide kısa sürer . Ayrıca benim bahsettiğim tek rom olayıda farklı . bütün modellere tek bir rom uyarlaması yapılsa işler daha kolay olur . ayrıca burada arkadaşlarımızın yaptığı çevirme işlemlerini hala dikkate almayan miui developerleri türk insanına en büyük ayıbı zaten yapıyor...

Bu arada şarj dışında cm11 rom miui rom dan daha hızlı ( günlük kullanım , uygulamalardaki deneyim ve antutu skorlarıda bunu kanıtlıyor ) . ayrıca güncellemesi daha kolay ( malum 200 küsür mb rom ) . miui yi indir türkçe yap yükle her güncellemede aynı çile . birde çeviri yapınca bazı uygulamalar hata veriyor ve diğer romlarda çalışan bazı uygulamalar çalışmıyor (Örneğin tv izleme programları ) .....

Şu anda sadece bekliyorum ve miui nin büyük bir adım atmasını bekliyorum o da v5 romlarını v6 ya yükseltmesi ve multilanguage eklemeleri olacaktır... Şu anda miui benim için oldukça problemli bir rom . ( xiaomi telefonları dışında zaten stabil ve problemsiz çalışmıyor malesef )

muhammetgulll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Arkadaşlar Samsung Galaxy S4 (GT-I9500) kullanıyorum. En güncel sürümü indirdim. Hangi Recovery kullandıysam hep Status 7 Aborted hatası alıyorum. Update dosyasından kaynaklandığını söyleyenler var Xda-Developers forumunda. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

birpesimist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Cvp: MIUI Haftalık Güncelleme 4.9.12

Muhammed, cwm sürümünü güncellersen sorun ortadan kalkacaktır.yani 6.03 kitkati desteklemiyor. 6.04 dene/ben de bu şekilde düzeldi ;)

Freesby

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
10
Tek sorun senin downggrade işlemi yapmaya çalışman. Cihazına 4.1 stok romunu kur. Ya da s4'ün ilk stok romunu kur. Ardından root yap cvm yükle. Ardından tüm wipe işlemlerini yap sonra da romunu kur. :)

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
4.9.12 bu rom v5 mi ?

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Benin cihaz mi3 ... yani en son türkçe eklenmiş v5 olan 4.8.22 ye devam . bi sorum daha olacak başka stable romlari yüklemeye çalistim ama geçiş yapamadim sonra 4.8.22 ye döndüm temiz kurulum yapmak istiyorum kullandigim 4.8.22 romu tekrar temiz nasil kurarim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

yükselmetin pid=10580 dateline=1412928060' Alıntı:
Benin cihaz mi3 ... yani en son türkçe eklenmiş v5 olan  4.8.22 ye devam . bi sorum daha olacak başka stable romlari yüklemeye çalistim ama geçiş yapamadim sonra 4.8.22 ye döndüm temiz kurulum yapmak istiyorum kullandigim 4.8.22 romu tekrar temiz nasil kurarim

Hocam bence hiç uğraşmayın bekleyin... Yakın zamanda içerisinde türkçe de olan stable v6 çıkacak onu yüklersiniz.

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Tesekkurler iyi haber .zaten bekliyorum sabirsizlikla . geliştirici romdan stable roma geçiş sorun olmaz umarim .

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

yükselmetin pid=10588 dateline=1412930667' Alıntı:
Tesekkurler iyi haber .zaten bekliyorum sabirsizlikla . geliştirici romdan stable roma geçiş sorun olmaz umarim .

Fastboot yoluyla çok fazla uğraştırmıyor diye biliyorum ama bu konuda uzman olan @12dyl1983 hocam :)

Üst Alt