cantara pid=14796 dateline=1419024531' Alıntı:Mfk pid=14782 dateline=1419010097' Alıntı:Hangi diller var bunda?
İngilizce ve Çince mi sadece
Evet hocam fakat dilerseniz xıaomı.eu adresinden Türkçe içeren romu indirebilirsiniz
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Anlattığınız şeyi yaptığınız taktirde türkçeyi telefonunuza kazandırırsınız. Ekstra hiç birşeye gerek yok. daha sonra wipe işlemi yapmanızda fayda var sadece gps falan açısından, gapps yüklü geliyor ayrıca.smyrniankiwi pid=14812 dateline=1419063425' Alıntı:cantara pid=14796 dateline=1419024531' Alıntı:Mfk pid=14782 dateline=1419010097' Alıntı:Hangi diller var bunda?
İngilizce ve Çince mi sadece
Evet hocam fakat dilerseniz xıaomı.eu adresinden Türkçe içeren romu indirebilirsiniz
merhaba, aranıza yeni katıldım. daha önce nexus 4 kullanıyordum. mi4'üm ile 2. günüm. facebook sayfanızdan foruma yönlendirdiler. yavaş yavaş okuya okuya miui'yi keşfetmeye çalışıyorum ancak bu son yazılan kafamı karıştırdı.
şu an masaüstümde "xiaomi.eu_multi_cancro_4.12.19_v6-4.4" isimli dosya var. bu adresten ( http://xiaomi.eu/community/threads/4-12-19.26443/ ) karşısında cancro yazanı indirmiştim. şu an dediğim gibi duruyor masaüstünde. ben bu romu kurunca türkçe olacak sanıyordum ama bu romu kurduktan sonra türkçe olmayacak, ek bi paket daha mı yükleyeceğim? yanlış mı anladım? yardımcı olabilir misiniz?
bir diğer konu da okuduklarımı teyit etme amacıyla soruyorum; şu an telefonun üzerinde gelen çince ve ingilizcenin olduğu stable rom var. 6.1.5.0.KXDCNBJ (stable) yazan. ben bu multi language rom paketini kurarken masaüstüne indirmiş olduğum 4.12.19 zip dosyasını usb ile telefon içine atacağım. daha sonra telefonda tools içinden updater'a girip sağ üstteki üç noktaya basıp select update package deyip indirdiğim romu işaretleyip yükleyeceğim değil mi? yapmam gereken ekstra bir şey var mıdır? telefonda root vs yok. nexus'larda gerekiyordu. aynen bu şekilde hiç bir ekstra işlem yapmadan kurabilir miyim?
biraz uzun oldu ama okuyup iki konuda da yardımcı olabilen çıkarsa çok memnun olurum. çok teşekkürler şimdiden.
catlax66 pid=14813 dateline=1419063667' Alıntı:Anlattığınız şeyi yaptığınız taktirde türkçeyi telefonunuza kazandırırsınız. Ekstra hiç birşeye gerek yok. daha sonra wipe işlemi yapmanızda fayda var sadece gps falan açısından, gapps yüklü geliyor ayrıca.smyrniankiwi pid=14812 dateline=1419063425' Alıntı:cantara pid=14796 dateline=1419024531' Alıntı:Evet hocam fakat dilerseniz xıaomı.eu adresinden Türkçe içeren romu indirebilirsiniz
merhaba, aranıza yeni katıldım. daha önce nexus 4 kullanıyordum. mi4'üm ile 2. günüm. facebook sayfanızdan foruma yönlendirdiler. yavaş yavaş okuya okuya miui'yi keşfetmeye çalışıyorum ancak bu son yazılan kafamı karıştırdı.
şu an masaüstümde "xiaomi.eu_multi_cancro_4.12.19_v6-4.4" isimli dosya var. bu adresten ( http://xiaomi.eu/community/threads/4-12-19.26443/ ) karşısında cancro yazanı indirmiştim. şu an dediğim gibi duruyor masaüstünde. ben bu romu kurunca türkçe olacak sanıyordum ama bu romu kurduktan sonra türkçe olmayacak, ek bi paket daha mı yükleyeceğim? yanlış mı anladım? yardımcı olabilir misiniz?
bir diğer konu da okuduklarımı teyit etme amacıyla soruyorum; şu an telefonun üzerinde gelen çince ve ingilizcenin olduğu stable rom var. 6.1.5.0.KXDCNBJ (stable) yazan. ben bu multi language rom paketini kurarken masaüstüne indirmiş olduğum 4.12.19 zip dosyasını usb ile telefon içine atacağım. daha sonra telefonda tools içinden updater'a girip sağ üstteki üç noktaya basıp select update package deyip indirdiğim romu işaretleyip yükleyeceğim değil mi? yapmam gereken ekstra bir şey var mıdır? telefonda root vs yok. nexus'larda gerekiyordu. aynen bu şekilde hiç bir ekstra işlem yapmadan kurabilir miyim?
biraz uzun oldu ama okuyup iki konuda da yardımcı olabilen çıkarsa çok memnun olurum. çok teşekkürler şimdiden.
Hocam bu wipe işlemi tam olarak nedir ve nasıl yapılır.catlax66 pid=14813 dateline=1419063667' Alıntı:Anlattığınız şeyi yaptığınız taktirde türkçeyi telefonunuza kazandırırsınız. Ekstra hiç birşeye gerek yok. daha sonra wipe işlemi yapmanızda fayda var sadece gps falan açısından, gapps yüklü geliyor ayrıca.smyrniankiwi pid=14812 dateline=1419063425' Alıntı:cantara pid=14796 dateline=1419024531' Alıntı:Evet hocam fakat dilerseniz xıaomı.eu adresinden Türkçe içeren romu indirebilirsiniz
ogunzafer pid=14949 dateline=1419411699' Alıntı:Yeni Guncelleme Gelicek Ama Bu Guncelleme Hala Dusmedi Benim Cihaza Mi 4 , Nedendir ? Orj Ingilizce Rom Kullanıyorum .