- Adım
- Serkan
- Cihazım
- mi 10t
- Konular
- 3
En son gelen güncelleme sonrası yıllardır kullandığım touchpal klavyeyi telefon görmüyor. aynı sorunu yaşayan varmı?
Merhaba sorunun çözümünü buldum bende note 8 pro kullanıyorum miuı 12.5 güncellemesinden sonra açılmamıştı klavye . Çözüm temalar uygulamasına girin üstteki arama çubuguna font yazın aratın istediğiniz fontu indirin uygula deyin uyguladıktan sonra telefon yeniden başlatılacak açıldıkdan sonra touchpal klavyeyi kurun sorun ortadan kalkacaktır. Sistemin kendi yazı tipinden kaynaklı bir sorun gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba sorunun çözümünü buldum bende note 8 pro kullanıyorum miuı 12.5 güncellemesinden sonra açılmamıştı klavye . Çözüm temalar uygulamasına girin üstteki arama çubuguna font yazın aratın istediğiniz fontu indirin uygula deyin uyguladıktan sonra telefon yeniden başlatılacak açıldıkdan sonra touchpal klavyeyi kurun sorun ortadan kalkacaktır. Sistemin kendi yazı tipinden kaynaklı bir sorun gibi duruyor.
Rica ederim sizden de Allah razı olsunMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ati04, Ulan Allah razı olsun kardeşim Allah tuttuğunu altın etsin mi 11 Ultra dan yazıyorum TouchPal klavye ile sorunu sayende giderdim, kısaca anlatayım ben de temalar uygulamasına girip arama kısmına iOS font yazın en aşağıda çıkıyor birini yükleyin sonra tekrar kapanıp açılsın mı diye uyarı çıkacak evet yapın ve açılınca klavyeyi kurun sıkıntısız çalışıyor tekrar Allah razı olsun canım kardeşim
Kardeş bende olmdı. Üstelik telefonun ekrenuse dandik olduMerhaba sorunun çözümünü buldum bende note 8 pro kullanıyorum miuı 12.5 güncellemesinden sonra açılmamıştı klavye . Çözüm temalar uygulamasına girin üstteki arama çubuguna font yazın aratın istediğiniz fontu indirin uygula deyin uyguladıktan sonra telefon yeniden başlatılacak açıldıkdan sonra touchpal klavyeyi kurun sorun ortadan kalkacaktır. Sistemin kendi yazı tipinden kaynaklı bir sorun gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: