M mustafat Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım mustafa Cihazım mi 5s Yaş 45 Konum ankara Katılım 13 Temmuz 2017 Konular 10 Mesajlar 39 Tepkime puanı 2 Puanları 8 17 Temmuz 2017 #1 merhaba goffle mesajlari kullanmanin bi yolu var mi mi 5s kullanicisiyim ve yeniyim
M mustafat Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım mustafa Cihazım mi 5s Yaş 45 Konum ankara Katılım 13 Temmuz 2017 Konular 10 Mesajlar 39 Tepkime puanı 2 Puanları 8 20 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 sorunu cozdum.google mesajlari yukledikten sonra.ayarlar_uygulamalae_varsiyilan uygulamalardan mesajlara girip ordan goofle meaajlari secomce oliyor. google meaajlarda numaraai olmayan mwaajlarda enhellenebiliyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
sorunu cozdum.google mesajlari yukledikten sonra.ayarlar_uygulamalae_varsiyilan uygulamalardan mesajlara girip ordan goofle meaajlari secomce oliyor. google meaajlarda numaraai olmayan mwaajlarda enhellenebiliyor.
Admin Elit Üye Elit Üye Uzman Üye MIUI Sever Adım Admin Cihazım Mi5 Pro Meslek Prof. Konum İstanbul Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 6 Mesajlar 574 Tepkime puanı 10 Puanları 18 6 Eylül 2017 #3 Konu onaylandı Oyla: Oyla 0 Downvote