- Adım
- Sam
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 0
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa ram kullanımı fazla mı? O değer uygulama açtıkça düşüyor diye biliyorum.Ram kullanımı
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa ram kullanımı fazla mı? O değer uygulama açtıkça düşüyor diye biliyorum.Ram kullanımı
Evet benim cahilliğim ben onu kullanılan sanıyordum, teşekkür ederimBen mi yanlış anlıyorum yoksa ram kullanımı fazla mı? O değer uygulama açtıkça düşüyor diye biliyorum.
Hocam sanırım boot ve dtbo yedeği almanız gerekiyorBirde hocam bu spectrum kerneli kurup begenmezsek tekrar nasıl eski haline dönüyoruz romu tekrar mi kurmak gerekiyor?
Üstad pc ile işim yok flash diski firek telefona tskıyorum otg kablosu ile telefon flash diski görmüyorHocam bilgisayardaki sürücüleri yüklediğinize emin misiniz? Eksik adb sürücüsü vs olabilir bilgisayarınızda.
Hocam imkanınız var ise bi bilgisayar yolu ile deneyinÜstad pc ile işim yok flash diski firek telefona tskıyorum otg kablosu ile telefon flash diski görmüyor
Usb biçimlendirdim düzeldi hocam.Hocam imkanınız var ise bi bilgisayar yolu ile deneyin
Sorunun kaynağını bulabildinizmi,bende bu romu kurmayı düşünüyorum.Bu romu kurayım herhalde kısa sürede biter dedim başıma iş aldım resmen, onlarca rom denemiştim bugüne kadar.
Bu romu kurduktan sonra OrangeFox yazısında kaldı ve sürekli resetliyor, recovery'e giremiyorum.
Fastboot'a alayım dedim ama "Fastboot" turuncu yazısında kalıyor..