Soru MIUI Global TR cihazi Rom Degisikligi sonrası, Endonezya rom yukleme sonrasi Format..

Legolas87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İly@s
Cihazım
mi Note 9 Pro
Meslek
Taxi Driver...
Konular
5
Merhaba, orjinal tr cihazımi android 12 yapmıştım, isim değiştirerek geri 11 ve mini 12.5 e geri yükledim, amacım rom degistirmekti, sonras tekrar Endonezya rom bulup indirdim, yine isim değiştirerek, Endonezya MIUI 12 versiyonu yaptım, yani orjinal tr global cihazım Endonezya romlu bir cihaz oldu. Buraya kadar her şey tamam. Şimdi ben hard reset yaparak wipe data ile sıfırdan bir kurulum yapmak istiyorum, eğer yaparsam cihaz yine tr global roma mi döner, fabrika ayarı gibi,yoksa Endonezya romuna devammi eder. Sorum budur abiler, ve MIUI 13 e guncelleyip mı sıfırdan kurulum yapayım, yoksa sifirladiktan sonra mı MIUI 13 e guncelleyeyim. NOT OLARAK CİHAZ BL KİLİDİ KAPALİ, HİC BİR SEKİLDE OYNANMAMİSTİR. Lütfen yardım,siz birşey demeden hiçbir şey yapmadan bekliyorum,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
format attiginiz taktirde rom degismez ayni rom kalır

Legolas87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İly@s
Cihazım
mi Note 9 Pro
Meslek
Taxi Driver...
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format attiginiz taktirde rom degismez ayni rom kalır
Teşekkürler guç tuşlarıyla wipe reset yapsam sorun olmaz değil mi, ayrıca MIUI 13 yapmak istiyorum şimdi guncelleyip mı resetleyeyim,reset sonrası mi, ve ota dan mi yapmalıyım manuel mi daha sağlıklı olur bunuda cevaplarsaniz çok sevinirim. Cihazda mi hesabım falan açık kapatmadim hiç birsey

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Teşekkürler guç tuşlarıyla wipe reset yapsam sorun olmaz değil mi, ayrıca MIUI 13 yapmak istiyorum şimdi guncelleyip mı resetleyeyim,reset sonrası mi, ve ota dan mi yapmalıyım manuel mi daha sağlıklı olur bunuda cevaplarsaniz çok sevinirim. Cihazda mi hesabım falan açık kapatmadim hiç birsey
MIUI 12 de kalmanızı tavsiye ederim. 13 e geçince performans düşüklüğü yaşarsınız.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
bencede miui 13 geçmeyin rn9 pro alt seviye bir cihaz 13 de baya afallayacaktir

Legolas87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İly@s
Cihazım
mi Note 9 Pro
Meslek
Taxi Driver...
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 12 de kalmanızı tavsiye ederim. 13 e geçince performans düşüklüğü yaşarsınız.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, En azından denemiş olurum diyerek geçiş yaptım zaten 5 dakika sürüyor, bilmiyorum diğerlerini ama bu cihaz ilk aldığımda bile bu kadar hızlı değildi, geçişlerinde tutun uygulama yüklemesi indirme hariç tabi çok hızlı, önceki ben yazarken hızıma yetişemedi, şimdi ben cihaza yetişemiyorum, en ufak takılma yok, şarjı da öğlen de fulledim, gün boyu aktifti telefon şuan hala 78 de, dokunmatik hassasiyeti falan mükemmel, ben çok beğendim açıkçası, ama ilerde kasar mı onu bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gün yaptım, diğer arkadaşa da yazdım şimdi, buna göre bende önceden telefon kullanıyorum sandım, ilk gün bile bu kadar hızlı değildi, ben çok memnun kaldım açıkçası, ama şimdi böyle ilerde belki dediğiniz gibi kasabilirde, zamanla göreceğiz. Önemli olan root la bilgisayarla bl kilitle falan uğraşmadan sürüm düşürmeden tutun da rom değişimine kadar yapabildim, gerisi o kadar da önemli değil, ama xiaomi dialer ve mesaj uygulaması harikaymış

altugtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Altuğ
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
0
mi 13 e geçtim dünya varmış cihaz çok hızlandı. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiçbir performans kaybı yaşamadım.

silenthill1970

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
has
Cihazım
mi a2 lite
Konular
0
Bence de iyi yapmışsın geçmekle
Maalesef note 9 pro yu bilmiyen arkadaşlar yüzünden güçten mahrum kalacaktın cihaz seri ve güçlü

altugtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Altuğ
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
0
Bence de iyi yapmışsın geçmekle
Maalesef note 9 pro yu bilmiyen arkadaşlar yüzünden güçten mahrum kalacaktın cihaz seri ve güçlü
hatta endonezya romunu yükledim cihaz resmen kanat taktı.... Satmaktan vazgeçtim.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Miui 13 de afallama açısından pil tüketimi çok arttı bende. Rn9Pro/9s kullananlara önermem dediğiniz gibi.

Üst Alt