Yardım Miui global beta roma yükseltemiyorum. Yardım !!!

dinosah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
mi5s
Konular
1
Merhaba,

yeni note 2 aldım fakat gelen (8.2.6.0) kararlı sürümü global beta sürüme (9 7.9.22) yükseltmek istiyorum. Orjinal sitesinden son beta sürümü çekiyorum ve güncelleme paketi seçiyorum fakat paket doğrulanamadı diyor. ne yapmam lazım yardımınızı bekliyorum.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam öncelikle konu başlıklarında büyük harf kullanmamaya dikkat edelim. Sorununuza gelince miflash veya twrp ile geçiş yapabilirsiniz tabi bunun için cihazın bootloader kilidinin açık olması lazım.

Oyla:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Hocam öncelikle konu başlıklarında büyük harf kullanmamaya dikkat edelim. Sorununuza gelince miflash veya twrp ile geçiş yapabilirsiniz tabi bunun için cihazın bootloader kilidinin açık olması lazım.
Değerli arkadaşım halilmetekirikkale ben az önce Mİ4 LTE cihazıma Mi Flash ile MİUİ8 8.1.6 romunu yükledim. Bu romu yüklerken bootloader kilidini açmadım. Nasıl oldu ben hiç ama hiç bir şey anlamadım. Daha önce Mi Flash ile rom yüklemeye çalıştım hata veriyordu bu hatanın rom klasöründeki isimlerden kaynakladığını fark ettim düzelttim ve yükledim. Dediğim gibi bootloader kilidi filanda açmadım. Bootloader kilidi açmamıda @Emre1475 arkadaş söyledi ve hala bootloader açık değil.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Değerli arkadaşım halilmetekirikkale ben az önce Mİ4 LTE cihazıma Mi Flash ile MİUİ8 8.1.6 romunu yükledim. Bu romu yüklerken bootloader kilidini açmadım. Nasıl oldu ben hiç ama hiç bir şey anlamadım. Daha önce Mi Flash ile rom yüklemeye çalıştım hata veriyordu bu hatanın rom klasöründeki isimlerden kaynakladığını fark ettim düzelttim ve yükledim. Dediğim gibi bootloader kilidi filanda açmadım. Bootloader kilidi açmamıda @Emre1475 arkadaş söyledi ve hala bootloader açık değil.
Hocam az önce forumun değerli yöneticilerine bu durumu sordum ve sizin cihazda zaten bootloader kilidi yokmuş. Xiaomi sizin cihazdan sonra ürettiği modellerde bootloader kilidi koymaya başlamış.

Oyla:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Hocam az önce forumun değerli yöneticilerine bu durumu sordum ve sizin cihazda zaten bootloader kilidi yokmuş. Xiaomi sizin cihazdan sonra ürettiği modellerde bootloader kilidi koymaya başlamış.
O değerli vaktinizi bana ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim. Vaktinizi çalmak istemezdim saygılar hayırlı akşamlar. Unutmadan formda her yönetici bir kişiye hitap ederken "hocam" kelimesiyle hitap etmekte. Bu hitap kelimesi özellikle mi seçilmekte yoksa bir tesadüf mü? :)

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
O değerli vaktinizi bana ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim. Vaktinizi çalmak istemezdim saygılar hayırlı akşamlar. Unutmadan formda her yönetici bir kişiye hitap ederken "hocam" kelimesiyle hitap etmekte. Bu hitap kelimesi özellikle mi seçilmekte yoksa bir tesadüf mü? :)
Estağfurullah ne demek burası bir forum ve herkes bilgisi dahilinde ve zaman buldukça birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Hocam kelimesi özellikle seçilmiş bir kelime değil içimizden öyle gelmiş ve öyle de gidiyor hayırlı akşamlar, iyi forumlar.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt