MIUI Global 8.5.3.0 galeri sorunu

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
Arkadaşlar global 8.5.3.0 güncellemesini mi 5 telefonuma yükledim öncellikle beğenmediğim yeni özelliği otomatik parlaklık ayarı oldu önceki şeklinde daha kullanışlıydı bunu eski haline getirebilirmiyiz ? birde galeriden albüme girince wallpaper_47 wallpaper_18 gibi 2 tane aynı klasör açıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? bu arada kulaklık ses seviyesi ayarıda kötü olmuş sesi duyabilmek için sonlara getirmek gerekiyor ama sanırım full yapınca ses eskisiyle aynı yükseklikte yoksa dahamı kısık ses çıkıyor ben farkedemedim

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Arkadaşlar global 8.5.3.0 güncellemesini mi 5 telefonuma yükledim öncellikle beğenmediğim yeni özelliği otomatik parlaklık ayarı oldu önceki şeklinde daha kullanışlıydı bunu eski haline getirebilirmiyiz ? birde galeriden albüme girince wallpaper_47 wallpaper_18 gibi 2 tane aynı klasör açıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? bu arada kulaklık ses seviyesi ayarıda kötü olmuş sesi duyabilmek için sonlara getirmek gerekiyor ama sanırım full yapınca ses eskisiyle aynı yükseklikte yoksa dahamı kısık ses çıkıyor ben farkedemedim
otomatık parlaklıl nasıl hocam yanı elle ayarlanıyordu benım gordugum

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
otomatık parlaklıl nasıl hocam yanı elle ayarlanıyordu benım gordugum
öncekinde otomatiğe aldıktan sonra belli bir ayara getirince orda duruyordu sadece güneşe çıkınca parlaklık artıyordu şimdikinde full otomatik olmuş yani karanlık yerde baya bir kısıyor görüntü zor gözüküyor

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
öncekinde otomatiğe aldıktan sonra belli bir ayara getirince orda duruyordu sadece güneşe çıkınca parlaklık artıyordu şimdikinde full otomatik olmuş yani karanlık yerde baya bir kısıyor görüntü zor gözüküyor
anladım hocam ben standart yarım yapıp heryerde idael oluoyor yetıyor ınanın

Oyla:

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular