MIUI 11 MIUI GLOBAL 11.0.3.0 KARARLI SÜRÜM

mstfycl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, bugün Mi Note 3 cihazıma yeni miui 11 güncellemesi aldım. Açıkçası görsel olarak bir fark yok, performans olarak test edip deneyimleri paylaşalım.

Screenshot_2019-11-01-11-17-31-551_com.android.settings.jpg

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
şarj konusunda ciddi anlamda gelişme var gibi yüzde 75 şarja 47saat gösteriyor. Onun dışında yeni birkaç zil sesi alarm sesi gelmiş. Ekran yansıtma olarak durum çubuğuna cast ismiyle gelmiş. Çok fazla hayati bir gelişme göremedim onun dışında

mstfycl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
Merhaba, bilgi için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarj konusunda ciddi anlamda gelişme var gibi yüzde 75 şarja 47saat gösteriyor. Onun dışında yeni birkaç zil sesi alarm sesi gelmiş. Ekran yansıtma olarak durum çubuğuna cast ismiyle gelmiş. Çok fazla hayati bir gelişme göremedim onun dışında
simgeler biraz değişmiş, ayarlar menüsü değişmiş, karanlık mod olarak kullanacağım bir süre deneyimlemek için. Ama cast kısa yolu bence iyi oldu, ben genelde tv ye yansıtma yapıyorum

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
Merhaba, bilgi için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

simgeler biraz değişmiş, ayarlar menüsü değişmiş, karanlık mod olarak kullanacağım bir süre deneyimlemek için. Ama cast kısa yolu bence iyi oldu, ben genelde tv ye yansıtma yapıyorum
evet simgeler biraz büyüdü karanlık mod olayı zaten vardı ama bence en güzel yanı batarya performansı güç tasarruf moduna alınca iki katına yakın artıyor süre. Ama en kötüsü yüz okuma ile kilit açma özelliği yine yok daha alt modellerde bile bu özellik varken bunda olmaması tuhaf.

Son düzenleme:
Üst Alt