aynen bende'de çince 1 tane seçenek çıktıO bölümler hep ingilizce hatta bende bir tane çince bölüm var
Buyrun hocam çevirisi.Buyur uzun ekran görüntüsünü çektim buradan da mi 8 ci lera duyrulsun.. Konu sahibi sana da çevirmen için attım. İyi çalışmalar.
Çince yazan bölümde de "Dokunmatik Odak zaman aşımını artırın" yazmakta.Buyrun hocam çevirisi.
Hocam ben çoğunu biliyorum bazısı nı bilmiyorum şu sr ff alanları. Ben zaten telefonu ingilcce kullanıyorum ama emek harcamışsın şukunu verdim. Yaklaşık 8 aydır telafon İngilizce. İlk ay sadece türkçeydi. Ben bizim bilmediklerimi sordum sadeceBuyrun hocam çevirisi.
Benim de rom sürümüm 11.0.2 en erken güncellemeleri alan ve her şeyiyle tam olan zengin içerikli,Hocam ben çoğunu biliyorum bazısı nı bilmiyorum şu sr ff alanları. Ben zaten telefonu ingilcce kullanıyorum ama emek harcamışsın şukunu verdim. Yaklaşık 8 aydır telafon İngilizce. İlk ay sadece türkçeydi. Ben bizim bilmediklerimi sordum sadece
Yapay zeka bizde aktif değil mi onu mu diyon globalda var vallaBenim de rom sürümüm 11.0.2 en erken güncellemeleri alan ve her şeyiyle tam olan zengin içerikli,
yapay zekanın da aktif olduğu Çin sürümünde "ingilizce" kullanıyorum.
Çekirdek olarak çalışmakta kimse fark etmedi mi? gerçi aktif olarak çince altyapısını kullanıyor ama neyse..Yapay zeka bizde aktif değil mi onu mu diyon globalda var valla
Açıklık getirsen azucuk belki analarım anlamazsam bile sen detaylı anlat ben dinlerim üşenmemÇekirdek olarak çalışmakta kimse fark etmedi mi? gerçi aktif olarak çince altyapısını kullanıyor ama neyse..