Anket Miui geliştiricilerine sesleniyorum. Lütfen video izlerken ekran döndürme olayını çözün. Destekleyenler birlik olsun sesimizi duyuralım.

Tam ekrana aldığınız videoya veya resime özel ekran döndürme özelliği gelsin mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

North21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi N6 pro
Konular
1
Miui geliştiricilerine sesleniyorum. Lütfen video izlerken ekran döndürme olayını çözün. Her seferinde ekran döndürmeyi kilitleyip acmak zorunda açık unutuncada zaten tam bişey yaparken dönmesi deli ediyor insanı. eminim ki bundan herkes rahatsiz oluyordur. Videoyu tam ekran yapınca köşeden bir secenek ciksın sadece o videoyu döndürmek için. Galerideki resimer videolar hepsi için bu özellik lazim. Artik yapın şunu. Samsung bile bu özelliği kullanıyor. Gerekli birsey acil yapın şunu. Telefonu duvara vuracm birgün.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
facepalm~~ MIUI geliştiricilerinin burayı takip ettiğini sanmıyorum

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Miui geliştiricilerine sesleniyorum. Lütfen video izlerken ekran döndürme olayını çözün. Her seferinde ekran döndürmeyi kilitleyip acmak zorunda açık unutuncada zaten tam bişey yaparken dönmesi deli ediyor insanı. eminim ki bundan herkes rahatsiz oluyordur. Videoyu tam ekran yapınca köşeden bir secenek ciksın sadece o videoyu döndürmek için. Galerideki resimer videolar hepsi için bu özellik lazim. Artik yapın şunu. Samsung bile bu özelliği kullanıyor. Gerekli birsey acil yapın şunu. Telefonu duvara vuracm birgün.
Basit Galeri uygulamasını kullan hocam. İstediğin özellik ve fazlası var.
Pro sürümünü aldım yıllardır kullanıyorum.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Mi Video uygulamasında bu özellik var, ekran döndürme kapalı olsa da, video oynatım sırasında kenardan çıkan özellikler ile döndürmeyi yapabiliyorsunuz.

tozmen130

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Note 10S
Konular
20
android 12 de var hocam köşede döndürme işareti çıkıyor telefonu yan çevirince android 12 ve altı için bir şey diyemem

Üst Alt