Yardım MİUİ Face ID Hakkında

baveracar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Mi5s
Konular
6
Yabancı kaynaklarda face id ile ilgili videolar gördüm bu özellik bize gelecek mi biraz aydınlatır mısınız

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baveracar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Mi5s
Konular
6
Face ID resmi olarak hiç bir Roma gelmez. Bu özellik sadece yazılımsal bir olay değil. Yani telefonunuz çalındığında size şifre ve parmak izinin sağladığı güvenliği sağlamaz.
Zaten sadece yazılımsal bir olay olsa ön kamerası olan her üretici bunu telefonuna koyardı.
Daha amiral modellerde bile bu özellik yok.
Eskisi kadar dandik değil diye biliyorum hocam en azından videolarda öyle söylüyor donanımsal olmadığını bende biliyorum yani

Oyla:

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Eskisi kadar dandik değil diye biliyorum hocam en azından videolarda öyle söylüyor donanımsal olmadığını bende biliyorum yani

Resmi olarak beklemeyin demek istemiştim. Donanımsal olarak desteklemedikten sonra hiç bir üretici bunun kıralamayacağı garantisini veremez sonuçta.

Oyla:

baveracar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Mi5s
Konular
6
Resmi olarak beklemeyin demek istemiştim. Donanımsal olarak desteklemedikten sonra hiç bir üretici bunun kıralamayacağı garantisini veremez sonuçta.
Haklısınız hocam

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Kirilmasini kirilmamasini bilemem fakat miui pro romda inanilmaz hizli ve guzel calisiyor. Guzel bir ozellik

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Face ID resmi olarak hiç bir Roma gelmez. Bu özellik sadece yazılımsal bir olay değil. Yani telefonunuz çalındığında size şifre ve parmak izinin sağladığı güvenliği sağlamaz.
Zaten sadece yazılımsal bir olay olsa ön kamerası olan her üretici bunu telefonuna koyardı.
Daha amiral modellerde bile bu özellik yok.
Valla tek kameraya portre kodu koymaya basladi firmalar artik hicbirseye sasirmam

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
EpicRom dayım. Hiç Sıkıntı yaşamadım. Şahsen tavsiye ederim. Zaten hem sıkıntı görmemem hemde FaceID olması bu rom u kullanmaktaki en büyük nedenim
Nasıl hocam beğendin mi, ekran süresini falan ? Yükledikten sonra hiç konuşmadık :)
Face ID yanılmıyorsam smali kodlarından aktif edilen şeyler sadece gizleneni bulmak gerekiyor :)

Oyla:

anarche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
anarche
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Note 4 x 'e globerom yükledim face id var ve de başarılı, sanki şarjı biraz fazla tüketiyor geldi bana.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Note 4 x 'e globerom yükledim face id var ve de başarılı, sanki şarjı biraz fazla tüketiyor geldi bana.
Şarjı fazla tüketir o doğru her bildirim geldiğinde yanılmıyorsam aktif oluyor

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Nasıl hocam beğendin mi, ekran süresini falan ? Yükledikten sonra hiç konuşmadık :)
Face ID yanılmıyorsam smali kodlarından aktif edilen şeyler sadece gizleneni bulmak gerekiyor :)

Hocam 5S kullanırken de E8ic ROM kullanıyordum. Epici önceden de beğeniyordum zaten

Önceden de size dediğim gibi 1 hafta geçtikten sonra size ekran süresini vereceğim. 1 hafta geçmeden gerçek değerleri alamayız malumalum. Pazartesi değerleri yazacağım hocam

Oyla:
Üst Alt