Yardım MİUİ Face ID Hakkında

baveracar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Mi5s
Konular
6
Yabancı kaynaklarda face id ile ilgili videolar gördüm bu özellik bize gelecek mi biraz aydınlatır mısınız

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam 5S kullanırken de E8ic ROM kullanıyordum. Epici önceden de beğeniyordum zaten

Önceden de size dediğim gibi 1 hafta geçtikten sonra size ekran süresini vereceğim. 1 hafta geçmeden gerçek değerleri alamayız malumalum. Pazartesi değerleri yazacağım hocam
Hocam aslında 3 tam dolum sonrası normale dönüyor ısrarla sormamın sebebi her cihazda farklı olabiliyor rom stabilitesi

Oyla:

baveracar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Mi5s
Konular
6
Hocam 5S kullanırken de E8ic ROM kullanıyordum. Epici önceden de beğeniyordum zaten

Önceden de size dediğim gibi 1 hafta geçtikten sonra size ekran süresini vereceğim. 1 hafta geçmeden gerçek değerleri alamayız malumalum. Pazartesi değerleri yazacağım hocam
Yazarsanız sevinirim hocam

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hellios Darkline

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
5
Güncelleme ile bazı cihazlara gelebilir. Sonuçta xiaomi bu özelliği donanımsal değil yazılımsal olarak verdi. Benim bildiğim bir tek Mi Note 3'te vardı güncelleme ile gelir mi bilmiyorum ancak geleceğine pek ümit vermiyorum. Unofficial romlar olarakta bütün cihazlara MIUI Pro eklemişti.

Oyla:
Üst Alt