Mod MIUI Ekran Kaydedici Mod_v3.12[APK]

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34

MIUI Ekran Kaydedici Mod_v3.12 CN

Özellikler:​

• Kare Hızı:​

• 144fps, 120fps, 90fps, 60fps, 30fps, 24fps
  • Bit Hızı:​

• 16Mbps, 24Mbps, 32Mbps, 50Mbps, 100Mbps
  • Ses Kayıt Seçenekleri:​

• Yok, mikrofon, sistem, her ikisi de(mikrofon ve sistem)

Kurulum:

• Ekli dosyalar kısmından apk dosyasını indiriniz.
  • Yüklenmez ise {rootlu cihazlar için} imza doğrulamayı devre dışı bırakınız.
  • İmza Doğrulamayı Devre Dışı Bırakmak İçin:​

• Mod - Cemiuiler | MIUI Özelleştirme Modu
  • Bu konuda ki modülü konuda ki yönergeleri uygulayarak kurunuz, modülün uygulamasını açıp sistem çerçevesi kısmına geliniz ve "Paket Yükleyicisi Hizmeti" başlığı altında ki tüm seçenekleri aktifleştiriniz. Daha sonrasında önce ki menüye dönünüz Paket Yükleyicisi seçeneğini seçiniz listeden ve "Sistem Uygulamasını Yükleme Kısıtlamalarını Kaldırın" seçeneğini aktifleştirip cihazı yeniden başlatınız.
  • Alternatif olarak LuckPatcher uygulaması ile imza doğrulamayı atlatıp kurabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

*Ben kurdum fakat bende kaydetme hızında bir değişiklik olmadı. Uygulama Türkçe ekran görüntüleri bana ait değil. Bir çok cihazda denenmiş çalışan cihazlar mevcut. Umarım sizde işe yarar.

Ekli dosyalar

• MiuiEktanKaydedici_CNMod-3.12.6.10.1.apk
    5,5 MB · Görüntüleme: 184

sealofnova

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miraç
Cihazım
Note 8 Pro 128
Konular
1
Merhaba Güncel versiyonu varmı mi 13po için

sealofnova

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miraç
Cihazım
Note 8 Pro 128
Konular
1
Hayır yok default ekran kaydedici uygulaması kurulu gelmedi. Ayarlar menüsünde var ama uygulamayı aktif edebilmem için gözükmüyor. Orjinal apk sı olsa çok daha iyi olur .

Sistem Uygulamaları Ayarlarında gözükmüyor.
Kaldırılan Sistem uygulamaları bölümünde gözüküyor tekrar yükle diyince aç butonu çalışmıyor.
Uygulamaları yönet bölümünde var ama varsayılan olarak ayarlanmadı olarak gözüküyor. (Sürüm 2.13..13.0)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modül halinde var hocam, cihazda root mevcut mu?

Tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle root var diye biliyorum room yüklendi çünkü. Default ekran kaydedici uygulaması kurulu gelmedi. Ayarlar menüsünde var ama uygulamayı aktif edebilmem için gözükmüyor. Orjinal apk sı olsa çok daha iyi olur .

Kaldırılan Sistem uygulamaları bölümünde gözüküyor tekrar yükle diyince aç butonu çalışmıyor.
Uygulamaları yönet bölümünde var ama varsayılan olarak ayarlanmadı olarak gözüküyor. (Sürüm 2.13..13.0)
Ayrıca Ayarlar bölümde arama yaptığım zaman Ekran kaydedici olarak arama yaptığım zaman ayar yapabiliyorum ama maalesef uygulamayı çalıştırabilceğim bir şey yok :)

Cihaz Bilgileri;

Xiaomi HyperOs
1.0.5.0 UNOTWXM
RedmiNote 13 pro+
Android Sürümü : 14UP1A231005.007

Son düzenleme:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır yok default ekran kaydedici uygulaması kurulu gelmedi. Ayarlar menüsünde var ama uygulamayı aktif edebilmem için gözükmüyor. Orjinal apk sı olsa çok daha iyi olur .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle root var diye biliyorum room yüklendi çünkü. Default ekran kaydedici uygulaması kurulu gelmedi. Ayarlar menüsünde var ama uygulamayı aktif edebilmem için gözükmüyor. Orjinal apk sı olsa çok daha iyi olur .

Ayrıca Ayarlar bölümde arama yaptığım zaman Ekran kaydedici olarak arama yaptığım zaman ayar yapabiliyorum ama maalesef uygulamayı çalıştırabilceğim bir şey yok :)

Cihaz Bilgileri;

Xiaomi HyperOs
1.0.5.0 UNOTWXM
RedmiNote 13 pro+
Android Sürümü : 14UP1A231005.007
buradan indirin hocam.

sealofnova

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miraç
Cihazım
Note 8 Pro 128
Konular
1
Hocam maalesef bu uygulamada da çalışmadı. Uygulama güncelleniyor ama aç butonuna tıklayınca açılmıyor.

sealofnova

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miraç
Cihazım
Note 8 Pro 128
Konular
1
Sorunu şu şekilde çözdüm uygulama olarak çalışmıyor ama üst açılır menüden (uçak moduna alma wifi gibi iconların olduğu bölüm) ekledim zaman çalışıyor. Diğer sistem uygulamaları gibi arayüzde gözükmüyor.

Yardımcılarınız için teşekkürler bu arada

Üst Alt