Soru miui dışında rom

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
arkadaşlar miui dışında bliss olsun arrow olsun vb hangi romu tavsiye edersiniz. şu ana kadar aosp romlara pek bulaşmak istemiyordum ama son masik sürümü aım sayarı sorunlu derin uykuda problem çıkardı bende miuimix sürümüne yöneldim. hatta bunları yazarken yüklemeyi tamamıyorum. masik çok güzel rom miuimix ise en sevmediğim miui srümü olmasına rağmen son sürüm kıyaslamasında en iyisi duruyor. aosp rom olarak varmı kullandığınız yada tavsiye verebileceğiniz ? batarya ve geceden sabaha bekleme konusunda iyi olan rom tavsiyeniz varmı ?

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Evolution x aosp rom tavsiye ederim.Çok hızlı kasmıyor,batarya yönünden mükemmel.Kamera için ise zaten stock kameralar kötü o yüzden gcam kurmanızı tavsiye ederim.Buda ekran sürem şimdilik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam linki varmı bunun kurmak denemek istiyorum mümkünse

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam linki varmı bunun kurmak denemek istiyorum mümkünse
Gördüğüm kadarıyla cihazınız mi 9 lite herhalde hocam.Cihazınıza özel linki buraya bırakıyorum hocam

Oyla:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Gördüğüm kadarıyla cihazınız mi 9 lite herhalde hocam.Cihazınıza özel linki buraya bırakıyorum hocam
Evet hocam mi 9 lite cihaz var miui 12 Android 10 değilmi bu hocam

Son düzenleme:
Oyla:

balcis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
arkadaşlar bir süredir rom konularına uzağım, bundan önce mi note 3'üm vardı ona attım, öncesinde android tablete de (mtk) atmıştım. ancak şu an mi 9 lite'da daha bu işlere girişmedim.

yarın telefonumun kilidini mi unlock tool ile açıp sonrasında başlayacağım. xda forums'da mi 9 lite roms - evolution x rom'un konusunu da takip ediyorum.

önce twrp yükleyeceğim, bunun türkçe ve epeydir bu işleri bırakmış biri için yönergesi anlatımı var mıdır rica etsem?

önceden bu işleri yaparken usb driver ve telefonun görülmesi problem oluyordu; şimdi adb yükleyip twrp'yi onunla mı kuruyoruz?

unutmamam gerekenler arasında telefonun encryption'ını kaldırmak ve tüm kilitleri (biyometrik vs) kaldırmak gerekiyor sanırım? bir de bazı yerlerde son güncel çin miui rom'Una geçin üstüne kurun falan diyorlar, bu standart mıdır yoksa bizim global rom'lara da kurulur mu?

basit bir yardımınız çok makbule geçer; ilk defa yapmıyorum ama öyle anlatan veya link veren olursa çok sevinirim.

Oyla:

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
Evolution x aosp rom tavsiye ederim.Çok hızlı kasmıyor,batarya yönünden mükemmel.Kamera için ise zaten stock kameralar kötü o yüzden gcam kurmanızı tavsiye ederim.Buda ekran sürem şimdilik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oyunlarda nasıl hocam sadece küçük oyunlar oynuyorum birde büyük olarak pes2020mobil

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Stabilizesi nasıl acaba, tamamen Türkçe mi
Bide şey ses kaydı var mı kendinden
Hocam daha bir kere bile kastığını görmedim çok hızlı bir rom.Pil konusunda da iyi.Tamamen Türkçe ama maalesef kendinden ses kaydı yok

Oyla:
Üst Alt