Soru miui dışında rom

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
arkadaşlar miui dışında bliss olsun arrow olsun vb hangi romu tavsiye edersiniz. şu ana kadar aosp romlara pek bulaşmak istemiyordum ama son masik sürümü aım sayarı sorunlu derin uykuda problem çıkardı bende miuimix sürümüne yöneldim. hatta bunları yazarken yüklemeyi tamamıyorum. masik çok güzel rom miuimix ise en sevmediğim miui srümü olmasına rağmen son sürüm kıyaslamasında en iyisi duruyor. aosp rom olarak varmı kullandığınız yada tavsiye verebileceğiniz ? batarya ve geceden sabaha bekleme konusunda iyi olan rom tavsiyeniz varmı ?

mayrincir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mayri
Cihazım
N7100
Konular
1
Evolotionx çok güzeldi, kullandım bir süre. mi globe a tekrar dönmemin nedeni kameradan tam faydalanamama ve arama kaydı olmayışı idi.

Oyla:

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
5
Evolotionx çok güzeldi, kullandım bir süre. mi globe a tekrar dönmemin nedeni kameradan tam faydalanamama ve arama kaydı olmayışı idi.
Global de arama kaydı var mıydı ki. Ben yok diye xiaomi.eu romundayım ne zamandır

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eywallah hocam. diğer telefonumda aosp ye yükleyince daha miui ya dönmedim. masik kurdum şimdilik. ama evox arrow iyi duruyr.

Oyla:

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Pixel experience plus da güzel ancak evox kadar özelleştirilebilir değil

Oyla:

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
5
Pixel experience plus da güzel ancak evox kadar özelleştirilebilir değil
Evox 'un son versiyonunda kulaklıkla ilgili sıkıntı vardı yanılmıyorsam. Sende oldu mu üstad. Ben sık sık kullandığım için kulaklığı kurmadım...

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Evolution x aosp rom tavsiye ederim.Çok hızlı kasmıyor,batarya yönünden mükemmel.Kamera için ise zaten stock kameralar kötü o yüzden gcam kurmanızı tavsiye ederim.Buda ekran sürem şimdilik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Evox 'un son versiyonunda kulaklıkla ilgili sıkıntı vardı yanılmıyorsam. Sende oldu mu üstad. Ben sık sık kullandığım için kulaklığı kurmadım...
Hatırlamıyorum kusura bakmayın su an eu dayım yakın zamanda masik x e geçeceğim geziyorum anlayacağınız

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evolution x aosp rom tavsiye ederim.Çok hızlı kasmıyor,batarya yönünden mükemmel.Kamera için ise zaten stock kameralar kötü o yüzden gcam kurmanızı tavsiye ederim.Buda ekran sürem şimdilik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam ekran süeresi ne veriyor ? miui da ne veriyordu karşılaştıma için soruyorum ? bide geceden sabaha bekleemde ne kdr şarj yiyor ? teşekkürler.

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
hocam ekran süeresi ne veriyor ? miui da ne veriyordu karşılaştıma için soruyorum ? bide geceden sabaha bekleemde ne kdr şarj yiyor ? teşekkürler.
Miui da bu kadar iyi ekran süresi alamıyorsunuz.Geceden sabaha kadar beklemede hiç şarj gitmiyor gitse bile taş çatlasa %1

Oyla:
Üst Alt