Yardım MiUi Dialer & Message

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiUiTR 12.5
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Selam,

Cihazımı rootladım ve custom rom attım. Herşey iyi güzel fakat tema değişikliği yaptığımda naparsam yapiyim arama ekranı değişmiyor. Araştırdığım kadarıyla bunun sebebi romda dialer olarka Google ürünlerinin olmasıymış. Temaların değişikliği etkili kılması için MIUI Dialer olması gerekliymiş. Ayrıca MIUI Dialer, Google a göre daha kullanışlığı olduğu da ortak fikir diyebilirim.

Sorum şu ki Magisk ile veya başka bi yol ile bi türlü MiUi Dialer a geçemedim. Ne yaptıysam olmadı.

Var mı konu hakkında bilgisi olan? Google Dialar ı nasıl MiUi Dialer ile değiştirebilirim?

Rom değiştirmeden tabi.

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
Dostum rom değiştirmeden çözümü yok ben aylardır arıyodum rom değisikliginden korkuyodum ama hiç bisey olmuyo çokta iyi oldu cihazim garantili garnti disinada cıkmıyomuş endonezya romu yükledim yapmak istersen arkadaş çok güzel anlatmış düşünürsen
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Endonezya Romu kullandığında sağda solda gördüğün tüm temalar bu arama ekranını etkiliyor mu?

Ben MIUITR kullanıyorum ama temaların %99 u o bahsettiğim ekranı değiştirmiyor.

Oyla:

bordobedevi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi note5
Konular
3
Endonezya Romu kullandığında sağda solda gördüğün tüm temalar bu arama ekranını etkiliyor mu?

Ben MIUITR kullanıyorum ama temaların %99 u o bahsettiğim ekranı değiştirmiyor.
Arama mesajlaşma uygulaması olarak google ınki gidiyo mi arama mesajlaşma geliyo tema kullanmıyorum o yüzden soruna tam cevap veremiycem ben google arama mesaj uygulamalarını sevmediğim için yükledim

Oyla:

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
Arama mesajlaşma uygulaması olarak google ınki gidiyo mi arama mesajlaşma geliyo tema kullanmıyorum o yüzden soruna tam cevap veremiycem ben google arama mesaj uygulamalarını sevmediğim için yük

Arama mesajlaşma uygulaması olarak google ınki gidiyo mi arama mesajlaşma geliyo tema kullanmıyorum o yüzden soruna tam cevap veremiycem ben google arama mesaj uygulamalarını sevmediğim için yükledim
Benim yüklediğim miuitr romda google yok. Miui kullanılıyor ama temalar uymuyor.

Oyla:

gemini05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5 64gb
Konular
0
Mi 11T cihazımın bugün bootloader açma süresi doldu. Bootloader açılınca hemen endonezya romu V12.5.3.0.RKWIDXM kurdum. Tamamen Türkçe ve şu an sorunsuz kullanıyorum. Miui dialer ve ses kaydı mevcut.

Oyla:

gemini05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5 64gb
Konular
0
Miui13 globalde şarj günü zor çıkarıyordu. 12 kurduktan sonra pil süresi hissedilir derecede artış gösterdi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt