Yardım MiUi Dialer & Message

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiUiTR 12.5
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Selam,

Cihazımı rootladım ve custom rom attım. Herşey iyi güzel fakat tema değişikliği yaptığımda naparsam yapiyim arama ekranı değişmiyor. Araştırdığım kadarıyla bunun sebebi romda dialer olarka Google ürünlerinin olmasıymış. Temaların değişikliği etkili kılması için MIUI Dialer olması gerekliymiş. Ayrıca MIUI Dialer, Google a göre daha kullanışlığı olduğu da ortak fikir diyebilirim.

Sorum şu ki Magisk ile veya başka bi yol ile bi türlü MiUi Dialer a geçemedim. Ne yaptıysam olmadı.

Var mı konu hakkında bilgisi olan? Google Dialar ı nasıl MiUi Dialer ile değiştirebilirim?

Rom değiştirmeden tabi.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Anladığım kadarı ile port rom kullanıyorsunuz. Forum da paylaşılmış miui dialer zip dosyalarını magisk yada twrp den yüklemeyi denediniz mi ?

Oyla:

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarı ile port rom kullanıyorsunuz. Forum da paylaşılmış miui dialer zip dosyalarını magisk yada twrp den yüklemeyi denediniz mi ?
Valla önüme çıkan herşeyi denedim ama sizin çalıştığını bildiğiniz bi dosya var ise paylaşırmısınız?

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Valla önüme çıkan herşeyi denedim ama sizin çalıştığını bildiğiniz bi dosya var ise paylaşırmısınız?
Açıkcası benim de çalıştığını düşündüğüm bir sürüm yok sadece yükleme yönteminizi öğrenmek istedim ve varsa bir yanlışlık yönlendirmek adına. Ama yüklenmemesinde port olma olasılığı yüksek gibi gözüküyor.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Magisk modülü ile stabil sonuçlar almak maalesef zor. Cihazınız için flashlanır uygun bir zip bulma ihtimaliniz de hayli düşük. eu ekibi destek vermediği için bu cihaza uygun stabil rom bulmak gerçekten çok zor.

Farklı rom denemeniz gerekiyor.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Arkadaşlar Selam,

Cihazımı rootladım ve custom rom attım. Herşey iyi güzel fakat tema değişikliği yaptığımda naparsam yapiyim arama ekranı değişmiyor. Araştırdığım kadarıyla bunun sebebi romda dialer olarka Google ürünlerinin olmasıymış. Temaların değişikliği etkili kılması için MIUI Dialer olması gerekliymiş. Ayrıca MIUI Dialer, Google a göre daha kullanışlığı olduğu da ortak fikir diyebilirim.

Sorum şu ki Magisk ile veya başka bi yol ile bi türlü MiUi Dialer a geçemedim. Ne yaptıysam olmadı.

Var mı konu hakkında bilgisi olan? Google Dialar ı nasıl MiUi Dialer ile değiştirebilirim?

Rom değiştirmeden tabi.
Ne yazık ki Google arama ve mesaj uygulaması olan roma MIUI arama uygulamasını kuramıyorsunuz. Rom değişmekten başka şansınız yok.

Oyla:

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui içeren bi roma geçtim arkadaşlar.

Fakat yinede arama ekranına etki edecek dark,black bi tema bulamadım bi türlü.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12

Sürüme göre değişiyor denemek lazım bu genellikle uyumlu ama arama menü stili için bu temayı kullanabilirsiniz.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Aşağıdaki temayı deneyebilirsiniz. Temalar içinden içeri aktar diyerek yüklemeniz gerekiyor.

Oyla:

bordobedevi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi note5
Konular
3
Arkadaşlar Selam,

Rom değiştirmeden tabi.
Dostum rom değiştirmeden çözümü yok ben aylardır arıyodum rom değisikliginden korkuyodum ama hiç bisey olmuyo çokta iyi oldu cihazim garantili garnti disinada cıkmıyomuş endonezya romu yükledim yapmak istersen arkadaş çok güzel anlatmış düşünürsen
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt