- Adım
- cuvany tekno
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 15
elinize sağlık hocam
Silinmemesi gereken bir uygulamayı sildiğiniz zaman zaten cihaz açılmaz, açılış ekranında kalır.. Sonuçta bu modül uygulamaları kaldırmak yerine sistem dışı bırakıyor, ekranda görmüyorsunuz.. Baktınız sıkıntı çıktı, açılmıyor cihaz, twrp girin, Advanced / file manager / data /adb / module yada magisk tam hatırlamıyorum kısmından modülü kaldırırsanız cihaz açılır.. Dikkatli olun..Teşekkürler yüklesem sıkıntı çıkar mı diye korkuyorum miui eu 11.0.7 sürümde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela silinmemesi gereken var note ? Onu da silerse tekrar yüklemek nasıl olur ?
O kısım /module hocam, ben bazen karıştırıyorum ters köşe için konmuş gibi . Şunu eklemek istiyorum; Mount bölümünden Data kısmı işaretli olmalı yoksa görünmüyor.Baktınız sıkıntı çıktı, açılmıyor cihaz, Twrp girin, Advanced / file manager / data /adb / module yada magisk tam hatırlamıyorum kısmından modülü kaldırırsanız cihaz açılır.
Teşekkür ederim hocamO kısım /module hocam, ben bazen karıştırıyorum ters köşe için konmuş gibi . Şunu eklemek istiyorum; Mount bölümünden Data kısmı işaretli olmalı yoksa görünmüyor.