Haber MIUI de DEĞİŞİM mi var? >>>Reklamlar için çözüm ve yeni taban<<<

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konum
.
Katılım
13 Mayıs 2014
Konular
37
Mesajlar
1.306
Tepkime puanı
795
Puanları
128
The MIUI shell for Xiaomi smartphones seems to many to be a convenient and functional solution, if not for one “but” - advertising. To see it you don’t need much - just open Explorer. Of course, not everyone likes it, so some time ago, disgruntled users renamed MIUI to ADUI, hinting not only about the presence of advertising, but also about its excessive amount. But soon there will be some progress on this part, and advertising will be less. MIUI will be less advertising As usual, the news comes from the correspondence of users and employees of Xiaomi in the social network Weibo. The first offer their options for improving the shell, and many of them contain a call to stop advertising. They are the product director of Xiaomi and part-time general manager of the MIUI development department. According to him, advertising in MIUI will be “reorganized”, but there is no question of getting rid of it completely. Advertising in MIUI is a decent part of Xiaomi's income, so the company will not abandon it entirely. The "reorganization" of advertising in MIUI will consist of two points: the developers will review the locations of the banners, as well as filter the most intrusive and bright ads. Changes worth the wait already this summer - around June, the company will release MIUI 11. It’s impossible to completely abandon the ad impressions: the company has repeatedly stated that it will use this opportunity to produce smartphones at the most affordable price. Often, the devices are made at a loss (talking about the brand Redmi), and Xiaomi receives a profit from advertisers. Do you like MIUI - use, I do not persuade anyone, just expressed a personal opinion.

Çeviri:

Xiaomi akıllı telefonlar için MIUI kabuk, bir "ama" - reklam için olmasa bile, çok kullanışlı ve işlevsel bir çözüm gibi görünüyor.
Bunu görmek için çok ihtiyacınız yok - sadece Explorer'ı açın. Elbette herkes bundan hoşlanmaz, bu yüzden bir süre önce, hoşnutsuz kullanıcılar MIUI'yi ADUI olarak değiştirdiler, sadece reklamın varlığına değil, aynı zamanda aşırı miktarına da işaret ettiler. Ancak yakında bu kısımda bazı ilerlemeler olacak ve reklamlar daha az olacak. MIUI daha az reklam olacaktır Her zaman olduğu gibi, haber, Xiaomi kullanıcıları ve çalışanlarının Weibo sosyal ağındaki yazışmalarından geliyor.
İlki, kabuğun iyileştirilmesi için seçeneklerini sunar ve birçoğu reklamcılığı durdurmak için bir çağrı içerir.
Bunlar, Xiaomi'nin ürün müdürü ve MIUI geliştirme departmanının yarı zamanlı genel müdürüdür.
Ona göre, MIUI’de reklam vermek “yeniden organize edilecek”, ancak bundan tamamen kurtulma meselesi yok.
MIUI’da reklam yapmak, Xiaomi’nin gelirinin iyi bir parçası olduğundan, şirket onu tamamen terk etmeyecek. MIUI’da reklamcılığın "yeniden düzenlenmesi" iki noktadan oluşacaktır: geliştiriciler, pankartların konumlarını gözden geçirecek, ayrıca en müdahaleci ve parlak reklamları filtreleyeceklerdir.
Zaten bu yaz beklemeye değer değişiklikler - Haziran ayı boyunca, şirket MIUI 11'i piyasaya sürecek. Reklam gösterimlerini tamamen terk etmek imkansız:
Şirket, bu fırsatı akıllı telefonları en uygun fiyata üretmek için kullanacağını sürekli tekrarladı.
Genellikle, cihazlar kaybedilir (Redmi markası hakkında konuşur) ve Xiaomi, reklamverenlerden kar elde eder.
MIUI'den hoşlanıyor musunuz - kullanın, kimseyi ikna etmiyorum, kişisel bir görüşünü dile getirdim.

Kaynak 4PDA dan Anatoli621 in paylaşımından alıntıdır.

Hem reklam şikayetlerine karşı getirilen bir çözüm hemde taban olarak Miui11 çalışmaları haziran ayında dağıtımda.
 
Son düzenleme:
Üst Alt