Yandisk dışında başka link yokmu hocam bir türlü kayıt olup indiremedim direk indir diyorum giriş yapın diyor inan yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirimDüzeltildi sayfalar arasında yeni link mevcut
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ilk önce Yandex'e kayıt olmanız gerekiyor. Daha sonra linke tıklayıp diske kaydedin. Şimdi kendi Yandex inizden kolayca indirme işlemini yapabilirsinizYandisk dışında başka link yokmu hocam bir türlü kayıt olup indiremedim direk indir diyorum giriş yapın diyor inan yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Dolbyin başka bir sürümünü denediniz mi hocam. Belki kullandığınız uyumsuz olabilirHocam mi5 kurdum Dolby atmos kurunca çağrı geldiği zaman telefon dan ses çıkmıyor bazen neden acaba kulaklıkta aynı müzik dinlerken kulaklıkga çağrıyı aktarmiyor
YouTube uygulaması için YouTube vanced kullanabilirsiniz. Romu kurduktan sonra çeşitli reklam engelleyici uygulamalar var. Örnek olarak "Adaway" kullanabilirsiniz. Ben 3. Parti çok uygulama yükleme taraftarı değilim.Yeni güncelleme de Google reklamlarını ve YouTube reklamlarını engelleme imkanı olabilir mi
Buluşmada çok konuşamadık aynen ama farketmez burda hep beraberiz nasılsaİsmail hocam kolay gelsin uzun bir aradan sonra twrp rom işlerine geri döndüm ben kısaca sorayım sende kısaca anlayacağım şekilde cevapla
Buluşmada vakit kalmadı yoksa bu işleri sana kasacaktim iş başa düştü
Şimdi hocam romu indirdim twrp girip yedek alıyorum sonra 4 wipe temizlik romu kuruyorum tekrar 4 wipe temizlik ardından yedekten sadece veriyi yükle diyorum bu eski sistemimdi hala işe yarar mı?
Birde bu twrp de yeni yedekten veriyi geri yükle tiki var dimi hocam global beta kullanıyorum bu arada
Hesapta kısa olacaktı tekrar okurken yoruldum
İyi çalışmalar kolay gelsin
Selametle hocam
4 wipe yaparsanız zaten 4 Wipe'in içinde veri yok. veri olduğu gibi kalır Romu kurun ve açılsın. Tüm ayarlarınız kalırŞimdi hocam romu indirdim twrp girip yedek alıyorum sonra 4 wipe temizlik romu kuruyorum tekrar 4 wipe temizlik ardından yedekten sadece veriyi yükle diyorum bu eski sistemimdi hala işe yarar mı?
Buluşmada çok konuşamadık aynen ama farketmez burda hep beraberiz nasılsa
Bu kısım karışık olmuş biraz
4 wipe yaparsanız zaten 4 Wipe'in içinde veri yok. veri olduğu gibi kalır Romu kurun ve açılsın. Tüm ayarlarınız kalır
Eğer 4 wipe + veri seçerseniz;
Romu indirin, Wipe menüsünden ilk 4 wipe + veri seçin. Ardından romu kurun ve cihazınızı açın bir iki dakika kullanın. Bir sorun yoksa tekrar TWRp dönüp "restore" menüsünden daha önce aldığınız yedeği kullanabilirsiniz. veya yedeği Rom kurulumundan hemen sonra da yükleyebilirsiniz tabi sorun olmaz