Tekrar kodu eklenerek yapılamaz mı hocamMaalesef hocam
Rootdan dolayı kasma yapmış olabilir hocam. Yeniden başlatınca düzelmesi gerekirdi. Ama epic Rom sürümü baya eskide kaldı. Bunda öyle bir sorun yaşamazsınız. Şuan tek hatası USB hata ayıklama açıkken PC de dosyaları göstermiyor. Düzelttim ancak yeni güncelleme ile vericem. İsterseniz bu hâliyle de kullanabilirsiniz. Başka bir sorunu yok.ClassiCTR ve bütün emeği geçenlerin eline sağlık. Ancak bir sorum olacak. Benim Mi 5'e MIUI 10 da olan epic rom yukledim. Ancak telefon kullanılamayacak derecede kasmaktaydı. Bunda da böyle bir sorun olur mu diye merak ediyorum.
Usb hata ayıklaması için uğraşıyorum hocam. Çözülme aşamasında bitince paşlaşıcamhocam yeni düzenlenmiş romu nasipse yakın bir zamanda görebilecekmiyiz.bekliyoruz....
Yok hocam. Forumda mevcut konu üzerinden etkinleştirmiştim. Çin tabanlı olduğu için HD yazıyorClassiCTR hocam romun ekran görüntülerinin birinde 4g yazısı yerine HD yazıyor volte etkinleştirme romun içinde mi geliyor
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ama malesef şuan tüm custom romlarda kısayol düğmesi çalışmıyor. Hata nereden kaynaklanıyor bilmiyoruz. Diğer geliştiricilere sorduğumda bizde bir sorun yok diyip geçiyorlar. Ama şu işlerim biraz hafiflesin o konu üzerine yoğunlaşıcam hocam. Birde uzun zamandır global kullanmıyorum. Resmi global sürümde çalışıyor mu kısayol tuşu?ClassiCTR ; ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ilk yüklediğim de telefon donuyordu ancak yeniden başlatınca düzeldi, şu an gayet akıcı.- Ancak bir sorunu belirteyim izninizle, kısayol düğmelerine girince systemui çökuyor.- Bu sorun çözülürse çok güzel olacak. Rom genel olarak güzel. Kullandıkça daha da farkını anlayacağım diye düşünüyorum.