valla 4 işlem yaptığımız zaman daha sağlıklı olur her açıdan ben öyle yapıp sonra kuruyorumBu rom kurarken 4 işlem yapmamıza gerek var mı yoksa 12'nin üzerine kursak sorun olmadan kurar mı?
Hocam ben denedim berbat ötesi. Sıfır optimize deli gibi takılmalar oldu. Antutu dan 165.000 aldı asla önermemLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediraynı grubun miui 12.5 versiyonu henüz denemedim denemek isteyenler indirip baksınlar
bende pek umutlu değilim ama deneyeceğimHocam ben denedim berbat ötesi. Sıfır optimize deli gibi takılmalar oldu. Antutu dan 165.000 aldı asla önermem
12.5 i denedim çok kötü fakat bu paylaşılan Rom cihazımızda MIUI 12 olarak çok iyi performans veriyor. Ama çeviri ve tema ile ilgili kğçük sıkıntılar var. Şöyle bir takım da ülkemizden çıkmıyor ki optimize edip kullanıcılara sunsun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediraynı grubun miui 12.5 versiyonu henüz denemedim denemek isteyenler indirip baksınlar
teşekkür ederim. O olayın yedekleme işini sevmiyorum ya bir de her uygulamaya tekrar şifre gir falan . Stabil bekleyelim barivalla 4 işlem yaptığımız zaman daha sağlıklı olur her açıdan ben öyle yapıp sonra kuruyorum