- Adım
- Sefa
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 2
Bilgisayar olmasan bu uygulamaları devre dışı bırakamaz mıyız?? Eu beta rom kullanıyorum telefon mi8
Bilgisayar olmasan bu uygulamaları devre dışı bırakamaz mıyız?? Eu beta rom kullanıyorum telefon mi8
Tesekkürler hocam yarın deneyeceğimMagisk debloader modülü ve terminal emülatör ile yapabilirsin
Recorder ses kayıtı almaya yarıyor dursa daha iyi olur zannımca.Miui 10.3.2 için gereksiz uygulama güncel listesi mevcut mu acaba?
Ben sadece alttakileri yüklü bıraktım, geri kalan ne varsa uninstall yaptım. İyi mi yaptım sizce?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunlar zaten bıraktıklarım hocam. Bu liste haricindekileri sildim.Recorder ses kayıtı almaya yarıyor dursa daha iyi olur zannımca.
Belki ekran video kaydedicisi de lazım olabilirdi ama yine de geri kalanlar işinize yarıyorsa sadece sıkıntı yoktur.Bunlar zaten bıraktıklarım hocam. Bu liste haricindekileri sildim.
Yardımcı olup, bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.Sagol Allah razi olsun
Eu romda sadece gereksiz seykeri kapatmak 1 saatimj aliyor
Sayebde ugrasip yaptim
Simdi MiRoom da yapacagim normalde direk siliyordum
Simdi anlattigin gibi devre disi birakacagim
Silince gidiyor ama rom guncellemesinde geri geliyordu
Bilgisayar olmayinca romu duzenleyemiyorum
Senin bu yontemini kullaniyorum
Eskiden romu 3 aydan aya guncelledigimden siliyordum simdj her hafta guncelleme geliyir yuklemek istiyorum
Bir de ben kendim sildigim veya devre disi biraktigim daha cok uygulama var istersen onu da yazayim arastirip konuna ekle
Daha yararli olur
Ek olarak gereksiz olarak sayilabilecek seylerYardımcı olup, bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.